אבקש את דעתהם

1ysrat

New member
אבקש את דעתהם

אני חילונית . יש לי חבר שהוא מסורתי חיים ביחד בבית שומרים כשרות בבית בגללו אמרתי אין לי ביעה לשמור כשרות בבית או מלו אבל היום הוא כל היום כועס שאני אוכל לא כשר מחוץ לבית בחוץ במסדות אם חברות לא יודעת מה לעשות איתו היום כבר

תשובתי החילונית

אולי אם את שואלת בפורום הזה את לא מעוניינת בדעה חילונית, ובכל זאת. אני ממליץ על שיחה טובה בנושא, ששניכם מבהירים זה לזו את השקפתכם בנושא. השאלה היא האם הוא ידרוש ממך "לחזור בתשובה", להתנהג כמוהו או לא, ומה דעתך בעניין. סבלנות ופתיחות הן מעלות טובות, לדעתי, שיכולות לתרום רבות לקשר טוב.

1ysrat

New member
ההמשיך

הוא לא אומר שאני יחזור בתשובה אבל כל מה אני יעשה יהאי לחזרה בתשובה ואנחנו מדברים על זה הרבה

הנהנה

New member
לדעתי האישית אין לו להתערב

במעשייך, בכל אופן כדאי לבדוק מה נכון ומה לא נכון ואז יתכן שתוכלי גם את להגיע למסקנה כמוהו לגבי הדרך חיים ויתכן גם הפוך. בכל אופן בירור האמת הוא דבר טוב חשוב וגורם למטרות משותפות ויותר תמימות דעים ושלום בהצלחה

א77

New member
ולי נראה שאין כאן בעיה דתית וכדו'

אלא בעיה חברתית. תבדקו ביניכם את טיב הקשר. אם הקשר חזק ואמיץ. אז מגשרים לפי הנראה... קראתי בדברייך שהוא 'כועס'... אמרי לו שאפשר להסביר, מבלי לכעוס. כי אז יש סיכוי שתביני יותר טוב... שבת שלום ומבורך.

למעלה