אבץ פיקולינאט

אבץ פיקולינאט

יש לי ברקע מיגראנות ואנדומטריוזיס ואני נוטלת גלולות ונורמיטן למניעה (של מיגראנות) כל ערב.
התחלתי ליטול אבץ בשביל האנדומטריוזיס ולטיפוח השיער.
באתר שלכם כתוב במס' מקומות שיש לקחת את האבץ עם אוכל, ובמקומות אחרים שיש ליטול אותו בערב.
אני נוטלת אבץ עם אוכל אבל בצהריים\בוקר, כי בערב אני נוטלת גם נורמיטן וגם גלולות ויודעת שרצוי מרווח של שעתיים בין תוספים לתרופות.
האם זו טעות לקחת את האבץ בבוקר\צהריים? מה הייתרון בלקיחה בערב? האם עדיף ואפשר לקחת אותו בסמיכות לנורמיטן\גלולות?

+ אין ליטול אבץ עם ארוחה חלבית??

ראיתי שהגבת למישהי מטה בקשר לאבץ ואוכל חלבי
מדוע זה לא רשום בשום מקום באתר שלכם או על הקופסא?

(אני לא סובלת מנשירה, אבל משיער שביר\יבש\חלש, לאחר שנים של צבע\פסים וכו')

תגובה

שלום רב,
לגבי אבץ פיקולינט ומינרלים אחרים ישנם מספר הנחיות אשר יעזרו לו להיספג בצורה יותר טובה בגוף, הנחיות אלה הם לא חובה (מלבד הרחקה מתרופות) אך רצוי לעבוד על פי הם בשביל שהספיגה תהיה טובה יותר.

מוצרי חלב- כל מינרל אשר נוטלים יש להרחיק ממוצרי חלב כשעתיים בשביל למנוע תחרות בספיגת המינרל ומוצרי החלב.
שעת נטילה- ניתן לקחת במהלך היום את המינרל, לעומת זאת בסמוך לשינה הספיגה הכי טובה.
עם ארוחה- כשמדובר על לקיחה עם/לאחר ארוחה ניתן להסתפק גם עם פרי בלבד, או משהו קטן אחר שהמינרל לא ילקח על קיבה ריקה.
נטילת תרופות- ככלל אנו ממליצים על הרחקה של שעתיים בין כל תרופה לבין תוסף תזונה.

בנוגע אליך,
במידה ואת נוטלת כל ערב לפני השינה תרופות אז לא תהיה בעייה לקחת את האבץ בכל ארוחה אחרת שלא תכיל חלב.

בברכת בריאות שלמה,
אביבית צפריר
נטורופתית.

למעלה