אבעבועות רוח בצבא

• פותח הנושא rina
  • פורסם בתאריך

rina

New member
אבעבועות רוח בצבא

שלום וחג שמח לכולם! יש לי שאלה בן שלי חולה עם חום 38.5 כבר מי יום שיש היינו ביום שבת בערב אצל רופא תורן בצריפין לא גילו אצלו את המחלה שלחוהביתה ונתנו אופטלגין ואמר לחזור בבוקר לרופא יחידה ביום ראשון בבוקר עם חום הלך לרופא היחידה 3שעות בילה בטור עוד פעם לא גילו את המחלה אמרו יש לך אלרגיה לחום נתנו2 גימלים שלחו הביתה החום לא ירד ולקחתי אותו לרופא פרטי רופא רק הסתקלה ומיד אמרה שזה אבעבועות רוח! מה אני עושה עקשיו? למי פונים? אולי תוכלו לעזור לי?

סמדר בנ

New member
אני מציעה לך

לחזור שוב לקצין העיר (זה הרופא התורן בצריפין?) ולאמר לו שחבר רופא (לא כדאי לאמר שהיית אצל רופא פרטי) אמר שזה אבעבועות ושזה לא עובר כבר שבוע. אצל ילדים זו מחלה שבד"כ חולפת ללא טיפול, אצל מבוגרים זה יכול להסתבך ולכן כדאי לשים לב.

אימשל2

New member
כדאי גם שהמבוגרים סביבו ישימו לב

אצל מבוגרים, בעיקר אם יש מערכת חיסונית חלשה, אבעבועות רוח מופיעות כשלבקת חוגרת (מה שלפעמים מכנים כ"שושנה"). שעלולה להיות מאד לא נעימה, כואבת ועיקשת.

י רדן

New member
חוזרים חזרה לרופא בצריפין, נכנסים

איתו לרופא ואומרים שנראה לכם שיש לו אבועבועות רוח. אני בעצמי עברתי זאת בתקופת הצבא. אין לזה טיפול רק אמבטיות וחומר שמרגיע קצת את הפצעים ואת הגרד ואולי כדור להרגעת הגירוד ולהורדת החום.. אך כדאי להיות במעקב.. וכמובן הוא צריך לקבל עוד גימלים. שירגיש טוב זה לא קל לעבור את זה בגיל מבוגר (מנסיוני)..

rina

New member
תודה על התייחסות

לא מרשים להיכנס לרופא איתו כמה זמן זה נמשך? הבעיה שחום לא יורד

י רדן

New member
את צודקת, אני הצלחתי להיכנס

עם ביתי לרופא מכיון שהיה לי אישור כניסה. אך בכל מקרה אני מבינה שהגימלים הסתיימו הוא קיבל רק 2 ולכן כדאי לחזור לחרפ ולהיבדק פעם נוספת.

סמדר בנ

New member
כן, היום

תביאי בחשבון שהם עשויים לאשפז אותו בחר"פ - הם לפעמים לא לוקחים סיכון (הבת שלי ככה בילתה שם שבועיים). אז במחשבה שניה, אם נראה לך שזה סובל דיחוי והוא עם חום אבל במצב סביר תיגשי איתו בחג.

למעלה