אבסורד

roni al telhi

New member
אבסורד

המחלה הזו פשוט אינה מודעת לציבור אנחנו נחשבים צרעות הנה דוגמא אישית: נאמר לי שאיני יכולה להוציא רישיון נהיגה עד שלא אבדק שוב בתום שנה מההתקף האחרון שלי רציתי בינתיים לעשות תאוריה כי אני מתגייסת עוד חודשיים ורציתי שלפחות בצבא זה יחסך ממני. הוצאתי תופס בקשת רישיון, החתמתי רופאים כמו שצריך בתופס אבל..בתופס רשון גם שהתעלפתי ושיש לי אפילפסיה(יש סעיף כזה למי שלא מכיר) כשבאתי למשרד הרישוי נאמר לי שאיני יכולה לעשות תאוריה כי תאוריה כלולה במסמך להוצאת רישיון ואין להפריד בין שני הדברים לכן נשלח התופס למכון הרפואי של משרד הרישוי וביינתיים עלי לחכות להזמנה מהם(מי יודע כמה זה יקח) אני צריכה להביא אישורים, ומי יודע אם יאשרו לי למישהו קרה מקרה דומה ויודע מה צריך לעשות במקרה כזה? מצד שני....מגניב שהקדישו למחלה שני סעיפים שלמים..אנחנו על המפה!
 

חייםלוי

Member
מנהל
לילה טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מה לעשות והחוק אומר שצריך לחכות שנה מההתקף ועד שאפשר לקבל רישיון. גם למי שכבר היה רישיון הוא יילקח ממנו אחרי התקף. את יכולה לראות בשאלות נפוצות שרשור שלם בנושא הזה. כאן. צריכים סבלנות, לקחת תרופות להיות מאוזן שנה ואז אפשר לעשות את הרישיון.
 

חייםלוי

Member
מנהל
לפי מה שהבנתי מהכתוב שם

עורך הדין חותם רק שהוא מאשר שהטפסים נכונים. זה נוהג מאוד פשוט שמתשמשים בו במקרים שצריכים לאשר שטופס הוא אמיתי. זה מאוד פשוט.
 
למעלה