אבסורדים....

אבסורדים....

‏יום חמישי 18 מאי 2006 ‏כ' אייר תשס"ו אבסורדים... לפני שבוע, ספרתי "מעשה" קווין קוסטנר כמשל. ננזפתי, בצדק, ע"י מספר גולשים למה אני, מספר סיפור גועלי... ערוצי החדשות לא מפסקים להביא לנו מדי יום "חדשות" בנושא הילדה המסכנה והחולה בבסיס חיל האוויר.... "ההורים ידעו", אמריקאים... אולי גם סינים ויפנים, לצערי יהודים בודאי. האין גבול לרדידות. אני הפסקתי המנוי לעיתון... מכבה את מכשיר הטלוויזיה כאשר בפרומו מציינים, כי יש חדשות ונצורות..... מדוע איני עובר ערוץ? מאחר וכל הערוצים לוקים ברדידות הזו. חמור יותר, האמא המספרת על בנה בן השנתיים ושמונה חודשים, שנפל קורבן לפ... אמנם רואים, כביכול רק צללית, אך רבים המכירים ילדים אלו... האם אמא זו שילדיה כבר נפגעו כה קשות... כה אצה לה הדרך לפרסום ולערוצי הטלוויזיה אין גבולות! ראש ממשלתנו "נואם" ומבטיח להלחם בשחיתות... באותו בוקר מתפרסם, כי מר אולמרט שילם כ 3000 $ למטר שמחירו לכל אדם רגיל 6000 $. האם אינו מבין, כי גם אם אין בו במר אולמרט או במעשה אשמה. גם למראית עין... חשוב ביותר. (האיש משפטן ורעייתו נחשבת אני מקווה שלא רק נחשבת כאישה הגונה). מר הלל שקבל פרס, איני יודע איזה, אבל אני יודע, כי לאיש מגיע פרסים רבים... לאחרונה חזר וסיפר על פרשת אשר ידלין, שהיה חברו (גם חברי)... שעם העלאת החשד הראשון כנגדו בוטל מינויו לתפקיד נגיד בנק ישראל.... וישב בכלא, לצערי רק חמש שנים. משמיצים את תקופת "שלטון" מפא"י, שמנהיגיה דאז גרו בדירת חדר וחצי ומטבח משותף. למי שהיו באותה תקופה שני חדרים נחשב ל"עשיר". גם המנוח מנחם בגין, גר וגידל את ילדיו בדירה צנועה. אני מתגעגע לאותם ימים....

למעלה