אבנר - מספיק!

אבנר - מספיק!

אתה רוצה לשמוע את דעתי? את דעתה של חברתך למפלגת מולדת? אז דעתי היא שחאלאס עזוב אותם בשקט אתה לא תצליח לשנות את דעתם לא תצליח לפקוח את עיניהם אל מול האמת הם לא יקבלו את זה נכון שזו האמת האחת והיחידה, אני ואתה יודעים את זה ועוד מאות אלפים אחרים במדינה הזו יודעים את זה. פרס יודע את זה! דליה רבין יודעת את זה! השב"כ יודע את זה! והתקשורת יודעת את זה! אז מה זה משנה? שעוד ילד או ילדה בני 16 מאיפשהו בארץ לא יודעים את זה? זה מה שמשנה לך כל כך? חבל על הכוחות שלך חבל על הזמן שלך, בזמן הזה לך תקרא עוד ספר, תרחיב את ידיעותך עוד קצת בנושא מסויים. כי מויכוחים חסרי טעם פה אתה לא מרוויח כלום אם היה איזשהו סיכוי שמישהי יקבל את מה שאתה אומר, אז גם אני הייתי כותבת פה, אבל מכיון שהם טפשים מדי, תמימים מדי, עיוורים מדי או פשוט שמאלנים מדי בשביל לראות את זה, אני מוותרת מראש. איתך תמיד- חברתך למפלגה, אשת הברזל

התנשאות מגעילה........

לא הגבתי לדיון על רצח רבין, כי כבר היה דיון על זה ורשמתי את דעתי שם ושני דיונים על אותו נושא פעמיים זה מיותר (אם מעניינת אותך דעתי - אני סבור שהקונספירציה שאתם טוענים היא דבר הגיוני, איך אני לא יכול להוכיח מעל לכל ספק שהיא נכונה, כמו שאני לא יכול להוכיח מעל לכל ספק שהיא אינה נכונה). אבל תסלחי לי, מה שרשמת פה זה התנשאות מדרגה ראשונה, אני טיפש מדי לראות את האמת? אני אטום מדי לראות את האמת? למה את לא יכולה להיות פלורליסטית? לא מקבלת את דעת האחר??? צאי מתוך נקודת הנחה ששנינו אנשים אידאולוגים שיש להם חזון איך להפוך את העולם למקום טוב יותר (ואני מאוד מעריך אותך על זה!) פשוט באיזשהו מקום משהו בסיסי יותר בדרך המחשבה שלנו, ברגש שלנו במשהו גרם לנו להתפצל ולהסיק מסקנות שונות - זה הכל, אף אחד מאיתנו לא חכם יותר, שווה יותר, פתוח יותר וכו´ - וחבל לי שאת מתנשאת ומגדילה את המרחק התרבותי (בכלל בלי קשר לדעה) בין ימין לשמאל. בברכת חיים טובים, אלון

okok4

New member
אלון

האם לכל דבר שאתה לא יכול להוכיח בצורה נחרצת אתה מתייחס באותה צורה? ז"א כמו בתחום המשפטי: "אדם חף-מפשע עד אשר תוכח אשמתו". זו דרך מאוד מעניינת להסתכל על החיים, ולדעתי מאוד שגוייה. יש אנשים (באמת!) שמאמינים שהחתולים הם השטן. האם עד שיוכיחו לך שבעצם הטלטאביז הם השטן (יש גם לזה מאמינים), אתה לא תפקפק באמיתות הדבר?

זה לא דרך ההסתכלות שלי על החיים....

אבל אני יודע שתמיד יש מעבר למה שאני רואה, ומי יודע אולי באמת הטאלטביז הם השטן בהתגלמותו!!!!
בכל מקרה, בכל סיפור רצח רבין יש כל כך הרבה חורים שיכול מאוד להיות שלא באמת יגאל עמיר רצח אותו, יכול להיות אפילו שהוא עדיין חי ומסתובב עם אלוויס במאדים מי יודע???, בכל מקרה, תכיר בעובדה שעם השב"כ היה מעוניין לעשות את מה שדיברו עליו הוא היה יכול לעשות ואף אחד לא היה יודע על זה... זה הנקודה, אני אולי נשמע פראנויד, אולי יש לי קצת יותר מידי חוסר אמון בממסד, אבל so be it! חיים טובים.

dorrn

New member
איך עמיר לא רצח אותו??????

הרי רואים את זה בסרט!!! ומי בדיוק היה חלק מהקונספירציה הזאת? המאבטחים?,כל השב"כ?,כלי התקשורת שקנו מהצלם את הסרט?? נכון שאבישי רביב היה סוכן של השב"כ,אבל כל העניין הזה היה פשלה אחת גדולה שלהם,לא נראה לי שהם ידעו בדיוק עם מי הם מסתבכים כאן,וגם לא נראה לי שאיך שהוא גרם לימין להיראות בכל הכרזות שהוא הפיץ והאירגונים הפיקטביים שהוא הקים הפריע להם כל כך... אבל מכאן ועד להגיד שהם רצחו את רבין המרחק גדול. ובקשר לסתירות לכאורה בדו"ח הרפואי,הרופא שניתח אותו התראיין פעם בקשר לזה,והסביר למה הכל קישקוש. האמת היא שאני לא זוכר בדיוק מה הוא אמר,אבל בשעתו זה נשמע די משכנע.

אלון

אתה רוצה לקרוא לזה התנשאות בבקשה אני קוראת לזה "חבל על ביזבוז הזמן" לא יוצא שום דבר מהויכוח הזה הוא חסר טעם ולך אני לא קוראת טיפש כמובן, מכיון שאתה מוכן להסתכל על האמת ולא לקפוץ כמו כל הטפשים פה ולצרוח "אתם רצחתם את רבין" חיים טובים גם לך אשת הברזל

למעלה