אבנית

irisy1

New member
אבנית

היי לכולם ושנה טובה - אנחנו מקבלים את הדירה ממש ממש בקרוב עד קרוב מאוד, עוד לא עוברים אבל מתארגנים על כל מיני משימות. לפני כחודשיים מישהו סיפר בפורום שהוא מארגן לבניין שלו רכישת מכשיר שמשנה את המבנה של האבנית ומונע את הנזקים (חסכון בצריכת חשמל, בלאי צנרת, מכונת כביסה, מדיח, דוד ושאר ירקות) האם יש עוד בניינים שמתארגנים להתקנת מכשיר כזה או דומה לו בכניסת המים הראשית לבניין? או שבד"כ כל דירה לעצמה ? על פניו נראה שהתקנה לכל הבניין הרבה יותר משתלמת. ושנה טובה לכולם כבר איחלתי? שנה מצויינת. אני לומדת אצלכם המון (קריאה, חיפוש) איריס

אליזבט3

New member
אני הייתי בקטע של החיפוש

בגלל הצטברות נוראה של אבנית בדוד השמש ואחרי פיצוץ צינור בקולט השמש. אנחנו מאלה שבסוף עוד לא עשינו כלום. מצטערת :(

Boogi25

New member
אני ניסיתי לארגן

אך לצערי לא כולם רצו ולבסוף רק כמה שכנים קנו ערכות ביתיות. אני עובד עם זה רק שבועיים ואני יכול להגיד לך שכבר רואים תוצאות בעיקר בקומקומים, כבר לא נדבקת האבנית.

BenjiMan

New member
ערכה ביתית...

לנו יש מערכת סינון כבר כמעט 6 שנים...ומאז אין טיפה אבנית בקומקום... מחליפים מסננים כל שנה...צריך להתרגל לטעם של המים...קצת שונה מהמיים "הרגילים".... ב.

Boogi25

New member
לא בריא בכלל

אם יש לך את המסננים שמוציאים בכלל את האבנית אתה בבעיה, כי אתה שותה מים ללא סידן וללא מגנזיום וזה לא בריא, ובגלל זה ה"טעם" המשונה. המתקן שהתקינו לי רק משנה את מבנה ההתגבשות כך שכל הסידן והמגנזיום (מה שגורם לאבנית) נשאר במים אך האבנית לא נדבקת לגופי החימום והברזים.

Boogi25

New member
ובכלל

אם המסנן שלך משתמש בכדורי סיליפוס אז דע לך שזה חומר כימי וכהוא נהיה קטן (בגלל השימוש) הוא משתחרר למערכת המים ואתה שותה את זה.

למעלה