אבנים שנשברו

זהבית20

New member
אבנים שנשברו

קניתי אבני חן קריסוקולה, רובי וטורמלין שחור. האבנים היו אצלי בכיס המכנס. הבעיה היא שהם נפלו לי מהכיס ונשברו. כלומר נחצו לחצי או לשברים. מה עושים עם האבנים שנשברו? האם לשמור אותם אצלי או לקנות חדשות? מאוד התאכזבתי שהם נשברו בלי כוונה. מה לעשות? אשמח לקבל תשובה!

../images/Emo7.gif

אין מה לעשות זהבית, אבנים נשברות לפעמים. אם החלקים עדיין יפים את יכולה להמשיך להשתמש ואם לא אז אני מציע לך לחפש אבנים חדשות ולבדוק שהאבנים שאת קונה הן ללא סדקים ושברים פנימיים שיקלו על האבן להשבר אם גם היא תיפול. יש גם בעייה, לפעמים, לשים אבנים מסוגים שונים ביחד בכיס כי הן בעלות קשיות שונה ולכן שורטות אחת את השנייה (רובי -קשיות 9- שורטת את הטורמלין -קשיות 7-7.5- ששורטת את הקריסוקולה שאני לא זוכר את הקשיות שלה). יום טוב

מה לעשות עם אבנים שנשברו../images/Emo201.gif

אני מאוד מבינה את ההרגשה כשאבנים נרגשות וכשרוטרמלין נהפכת לאבק טורמלין. אבל , זה קורה. אני מציעה לך:
בכל מה שתבחרי - תשטפי אותן בזרם מים לכמה שניות , ותשימי אותן בשמש להטענה.
אח"כ את יכולה לבחור מה לעשות: להחזיר אותן לאדמה (כלומר לשים בעציץ, בתוך אגרטל עם לאקי במבוק וכו'...) את יכולה להחליט שחלק מהאבנים את רוצה להמשיך לשאת וחלק להחזיר לאדמה. את יכולה לשאת איתך את כולן. ובנוסף לכל הזה את מוזמנת לקנות קריסטלים חדשים שילוו אותך. בעקבות הנסיון שלי עם אבנים שנשברות כי אני שוכחת מהן בכיס, אימצתי הרגל של ללכת עם תליון ספירלה שבתוכו אני מכניסה כל פעם אבן אחרת. בהצלחה

למעלה