אבנים בקרקס

J a m 2 9 2

New member
אבנים בקרקס

לאנשים שלום !!! [ וחג חנוכה שמח ] לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אני מחפש [בנרות] קלטת וידאו או קובץ מחשב [AVI , MPEG ] של סרט ההופעה של האבנים המתגלגלות בקרקס הרוק נ רול 1969 . זה נקרא : The Rolling Stones - rock & roll Circus אם מישהו \מישהי יודע היכן ניתן להשיג את הסרט או מוכן למכור\לנדב אותו תבוא עליו ברכה . באינטרנט [קאזה] אפשר להשיג רק קטעים [סרט] מהמופע . מוכן לתת את ההופעה של האבנים בהייד פארק , לונדון 1969 [The stones in the park 1969 ] בוידאו או בקובץ מחשב .

טוב אני גם מנהל פורום

ועוד הפורום שגלי הפנתה אליו... אז ככה בקשר ל The Rolling Stones Rock and Roll Circus מדובר אכן בהופעה היסטורית מ 1968, שיצאה כסרט ואלבום ב 1996 , את הסרט אולי תתקשה למצוא בארץ (אולי באוזן השלישית או באוף דה רקורד יוכלו לעזור) אם אתה רוצה יותר פרטים אני בטוח שהחברה אצלי ישמחו לעזור, מה שכן, אל תבקש להחליף קבצי מחשב משום שאז הודעתך תמחק...

J a m 2 9 2

New member
../images/Emo137.gif

רשמתי את ההודעה גם בפורום אגדות רוק [..וללא בקשה להחלפת קבצים] בינתיים אין מגיבים .... אבל היה מהנה ומעניין לקרוא הודעות אחרות . סרט הקרקס נמצא באוזן השלישית [בחנות וידאו] אבל הוא איננו למכירה אפשרי להזמין זה מגיע מחו"ל - זמן ההמתנה : חצי שנה עד שנה . אגב , קלטות וידאו של להקות מובילות ניתן למצוא גם "בחור בשחור" בשלמה המלך 5 , ת"א ויש להם מבחר גדול . תודה לשניכם

למעלה