אבנט כחול מישהו יודע איזה עתודאים הם צריכים שם?.. הנדסת חשמל ופיזיקה מספיק טוב?
O ofirgaon New member 18/4/02 #1 אבנט כחול מישהו יודע איזה עתודאים הם צריכים שם?.. הנדסת חשמל ופיזיקה מספיק טוב?
B berrale New member 19/4/02 #2 אבנט כחול אני מציע שלא לשאול ולא להתייחס לשאלות מסוג זו, בכל זאת מדובר בפרויקטים המוגדרים כסודיים...
O ofirgaon New member 19/4/02 #3 לא אמרתי מה הם עושים... רק שאלתי מה הם צריכים... זו שאלה מאוד כללית...
ה החציל המכני New member 20/4/02 #4 הנה קצת מידע על פרוייקט אבנט כחול: *** ***** ***** *** ****** ****** **** ***** ****** **** ***** ***** ****** ******* ***** ***** **** ***** וזה כל מה שידוע לי
הנה קצת מידע על פרוייקט אבנט כחול: *** ***** ***** *** ****** ****** **** ***** ****** **** ***** ***** ****** ******* ***** ***** **** ***** וזה כל מה שידוע לי
G galga New member 20/4/02 #5 פיצחתי את הצופן שבע דובות מיהרו מאד שילשום בבוקר, בכדי להגיע להרצאה בגן. תזהרו מטיול בחצרנו פרוייקט האבנט הכחול. שימי תבורי
פיצחתי את הצופן שבע דובות מיהרו מאד שילשום בבוקר, בכדי להגיע להרצאה בגן. תזהרו מטיול בחצרנו פרוייקט האבנט הכחול. שימי תבורי
H Hawk17 New member 29/4/02 #10 עוד מידע : ואני יכול להוסיף עוד קצת מידע מעניין: %&#*!@ ~#$$%$% &$%#$^% DFGDR$gyg :- / !!?& شﻤﻴ = ממקור מידע אמין ביותר
עוד מידע : ואני יכול להוסיף עוד קצת מידע מעניין: %&#*!@ ~#$$%$% &$%#$^% DFGDR$gyg :- / !!?& شﻤﻴ = ממקור מידע אמין ביותר
פ פייד-ראותא New member 20/4/02 #6 אני יודע מזה...אבל לא מה הם רוצים.. שם מן העתודאים המועמדים לשרת שם... פייד!