אבל רוני...

Roniii

New member
גם אני לא מבינה את זה../images/Emo31.gif

סתם פרחה, פוסטמה וחברה במסדר הבמהות

כריסטינה, כריסטינה... ../images/Emo140.gif

זה לא באמת מסובך. הנה הסבר פשוט: גבר אחד, קרש קצוץ שנראה כמו שלולית קיא ובחורה יפהפיה (עם עבר של דוגמנית). עכשיו, תזכירי לי מה היתה השאלה? "אתה חושב שאני כועסת על ענת, כי היא משקפת את חוסר התוחלת שבקיום שלי?" (מתוך "הייתי הפסיכולוג של רוני, אבל פרשתי כי הכיעור באמת היה הרבה יותר מדי, אפילו בשביל 300 ש"ח לשעה")

סתיו מם

New member
אני אזכיר לך מה היתה השאלה:

למה יונתן עזב את רוני, שהיא הבחורה הכי שווה בבית ספר - שנונה, חכמה, עם גוף מגניב ושאפשר ל-ד-ב-ר איתה גם לעומק, עבור מישהי שהמוח מלא בקרמבו, והציצים שלה מלאים בסיליקון. אני שולחת לפני שאני מתחרטת. סדרך כלל אני לא מתלכלכת, אבל פשוט אני לא מוכנה שתדברי ככה על רוני. הבנת?

Roniii

New member
../images/Emo78.gifמצא את ההבדלים

לולי ניסיתי למצוא את ההבדלים בין החתימות (האמת... קיוויתי שאלוי זה יצליח להרדים אותי...) אבל לא מצאתי ולא נרדמתי

p r u d e n s

New member
רוניני,

בהתחלה זה היה משהו כמו זה: "גם אני ב" ואז היא תיקנה את זה אז כל ההודעות השתנו. יש מבין?

Roniii

New member
מממ... בערך אבל לא קריטי../images/Emo78.gif

אני אנצל את ההזדמנות לכתוב גם בכחול הצליח?????

Roniii

New member
יש אדום?????../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo15.gif

p r u d e n s

New member
מצטערת

רק ‏[URL='http://']כחול[/URL] זה אני או שהתלהבתי יותר מידי?... לא נורא זה כיף

nina ni

New member
יונתן הוא אמנם חתיך...../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

אבל גם בנים חתיכים הם די סתומים!!!! הוא זרק את רוני בגלל שהוא אוהב לשכב עם דניאל! ולדעתי הוא יצטער על זה. ורוני----- אם תחזרי אליו אני מפסיקה לאהוב אותך ומצביעה סתיו (ראו הסקר של כריסטינה!!!!)

Roniii

New member
../images/Emo78.gifנינה ני נה ני

בכלל לא בא לי לדבר על היונתן הזה מחקתי אותו לגמי מהראש (ותודה לקלאודיו!!!!!) אבל בקשר לבנים וכמה שהם סתומים... את צודקת לגמרי. בגלל זה קראנו לסידרה שלנו בנות ולא בנים!!!!!

הנה התשובה האמיתית

פשוט מאד ליונתן יש הרבה שכל וגם לי יש המון המון שכל חוץ מזה שאני כוסית סוף הדרך. ועכשיו תזכירי לי מה היתה השאלה ?

למעלה