אבל משהו קטן ..

אבל משהו קטן ..

את גרה באילת ראבאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את יודעת מה זה נשמה ??????? אנשים מתים לרדת לאילת .. ואת גרה שם !!!! חוצפה לשמה !!!! וחוץ .. אני דוגרי אומר לך .. אף פעם לא הייתי חושב לבוא לטכני ועוד בחיפה.. אם הייתי גר באילת !! את יודעת איזה שיגוע זה ???? חח אבל תיראי .. אם את מוכנה לזה .. כל הכבוד ... ניראה אותך כבר ... ולשוחר מצוי !! מה רע שאני יהפוך לחת"מ או חת"פ??? ( ואתה יודע מה .. אני מקווה שאני יהיה באמת ..) כדי להוכיח לך .. שאני לא כמו שאתה חושב .. להי'ת!

yaheli האחת

New member
כן כן, אני אילתית!../images/Emo46.gif

ואני שונאת את המקום הזה!!!! בחיים אל תבואו לגור פה!! זה טעות ענקיייייייית! זה כיף ליום, יומיים, שבוע, שבועיים- אחר כך... מתים לעוף מפה!!! חוצמזה... אין כ"כ מה לעשות פה... אני שונאת מסיבות אז אין כאן יותר מקומות בילוי יותר מבכל מקום נורמאלי אחר... ואין לי ברירה... אני חייבת לצאת מאילת. אז אם כבר- למה לא למקום טוב?! אני מקווה לפחות שבטכני אני יוציא מה שאני יכולה...

שלום לך יעלי../images/Emo26.gif

קודם כול - בהצלחה לך בחייך החדשים בחיפה..(למרות שהייתי מעדיף את אילת
) ואם תרצי לדעת אם עשית את טעות חייך - תלמדי זאת על בשרך רק כאשר תלמדי בטכני במסגרת רגילה..יש כאלה שאוהבים-יש כאלה שלא. הרוב - לא
בכול אופן לעוד שאלות מענות בקשות פרוטקציות וכו'-נכנעתי ללחץ החברתי והורדתי ICQ - 232959079

akapulko2020

New member
אגב ../images/Emo160.gif

יהיו לך טיסות חינם,בכמות מסוימת בחודש -(או לפחות ככה זה עבד לפני כמה שנים..) כל שנה יש כמה אילתים בטכני חיפה ,למרות שזה רחוק-ובגלל הטיסות הם גם היו מגיעים מהר יותר מאשר נניח אנשים מדרום הארץ.
בלימודים

גון בי

New member
יש אילתי

היה איתי בגיבוש אחד שהיה מאילת ואני יודע שהוא עבר את הגיבוש קוראים לו ניסן והוא עולה לי' בכול אופן את צודקת אילת היא עיר חרא לגור בא כי המחירים שם יקרים לדברים בסיסיים כמו לחם,חלב,שוקו (ואני לא מדבר על החנויות שבצד התירותי) חוצמזה השפתיים תמיד יבשות ויש תחושה כללית של המצאות בתנור(גם בלילה) היום רק חזרתי משם ובאמת שלא הייתי רוצה לגור בחור הזה..

yaheli האחת

New member
הייתי בגיבוש בחופש...

אני מכירה אותו נראה לי... קוראים לו ניסן צוריאל... חוצמזה שבאילת ממש ממש לא יקר... גם לא לחם ושוקו!! והקטע עם התנור... זה עדיף בהרבה מלחות מעיקה!!

fuckme

New member
עם משעמם לך באילת אז בטח...

אז בטח ובטח שאת תשתגעי באילת את עושה את הטעות של החיים שלך תישארי בבית ספר שאת אל תבואי לטכני!את תראי שאחרי שתבואי את תגידי אוי שיייייייט!!:(:(:( חבל שבאתי!;)gmv akh//

yaheli האחת

New member
אין מצב בבית ספר שלי...

אני שונאת אותו!!! חוצמזה- הטכני לא עושה רושם של אע כל כך... יש שם חבר'ה שנהנים. הייתי שם 3 ימים, יברתי עם אנשים... ואני עדיין לא חושבת שאני יסבול שם...

ואיי בואי נתחלףףף

אני מתהה לגור באילתתתת ואת מתבכיינת???? למה את לא אוהבת מסיבות?..?????

למעלה