אבל מה אני יודע...

אהבה כפולה או לא?יש או אין?

פעם היה לי ילד אחד, ולא חשבתי שאני בכלל אוכל לאהוב עוד ילד כי את כל האהבה שלי כאם, נתתי לו ואז נולד השני, ואהבתי אותו.לא פחות, לא "כשני" כשווה ושונה. והשלישי וחוזר חלילה. ושאל אותי אחד הילדים פעם, איך אני יכולה לאהוב עוד תינוק איך בלב של אימא יש מקום לעוד אחד ואמרתי לו שהלב של אימא מתרחב כל הזמן , מתמלא בתינוק חדש שאינו גוזל מהאהבה אל קודמיו אלא גודל ככל שאוהבים יותר. וגבר ואישה אינם הורה וילד אבל מי אמר שיש גבולות של אהבה שאפשר לאהוב רק אחד במקביל? שיש מסגרות נעולות של אהבות בחיים לא היית במצב שנגמר לך רומן ומייד התחיל אחר? בחיים לא היית במצב שהתלבטת בין שתיים במקביל? כל אחד קובע את הקודים המוסרים- והזוגיים שלו. אתה את שלך- ואני את שלי.

און&און

New member
ילדים כן-בני זוג לא

כן..הייתי במצב שנגמר קשר ומיד אחריו התחיל אחר ובשום פנים ואופן לא אהבתי את שתיהם באותו זמן ולעולם לא התלבטתי בין שתיים במקביל.. לצורך העניין הגברת בגדה במשך 9 חודשים ואי אפשר לבוא ולאמר לג´ק שהיא אהבה אותו גם בתקופה זו כשם שאהבה בעבר זה יהיה שקר! באופן אישי לא הייתי רוצה ש´יאהבו´ אותי עד כדי כך.. אם כבר לבוא ולאמר לג´ק שעם האחר אהבה רק להשתולל ואם הוא נאיבי מספיק הוא יקנה את זה ויחשוב שבכל זאת אהבה אותו במהלך התקופה. ולא התכוונתי לקבוע לאף אחד כאן את הקודים המוסריים והזוגיים שלו, אני את שלי ואת..את שלך? קודים זוגיים? את בטוחה? נשמע כמו קוד משולש עם אופציה לריבוע והעלאה בחזקה. און.

משולש ריבוע והעלאה בחזקה

בין "לא הייתי רוצה" שיאהבו אותי כך ובין"שקר" יש מרחב מילולי רחב. חלשה במטמטיקה, וצ´יק צ´ק מנצחים אותי עם הנוסחאות האלו. אבל מי אמר ששלוש זה מספר רע? מי אמר שאהבה זה משהו שיכול להתקיים רק בין 1ל 1? מי אמר שאהבה זה בלעדיות? מי אמר שאהבה זה... כי מה שאתה אומר אהבה אני אומרת קנאה ורכושנות ובעלתנות. ומה שאתה אומר נאיביות אני אומרת זו (אולי) האמת שלה. וככה עם היד על הלב כל אחד/ת שיש לו פרשיית אהבים צדדים והוא גם נשוי אז מה? זה עושה אותו אוהב או את אשתו או את האחרת? או שאפשר לאהוב אותה ואותה אבל אחרת? שזו עונה על צורך מסויים והאחרת על צורך אחר (ולא -אני לא מדברת על זיונים למרות השעה). למה אפשרי שיהיה לך חבר אחד שאיתו תשחק כדורסל, ותשחה , ותיסע לסן סירו וחבר אחד שאיתו תשתה בירה, תיילל לו על חייך החולפים, ותביטו על נשים . אחד מתאים לך לצורך אחד והשני לצורך אחר. הם סותרים זה את זה? הם מנוגדים? אז למה אתה לא יכול לאהוב שתיים, יחד, אחרת , שונה , במקביל, זו אחר זו, ואם אתה לא יכול(וזה בסדר גמור לך) למה אתה מכליל מזה על חברתו של ניק שאתה לא מכיר בכלל... אולי היא כן אהבה אותם במקביל? ולמה זה "שקר"? כי זה לא מתאים לתפיסת עולמך? ולמה משולש או מרובע או זוגיות "פתוחה" זה לא "קוד זוגי" זה קוד לחלוטין זוגי, ששני בני הזוג מחליטים לקבל אחד את אהבתו של השני בלי להיות תובעניים על בלעדיות האהבה של השני. עכשיו הלכתי לישון (בזוג.)

און&און

New member
../images/Emo2.gif היי היי..

תפסתי אותך..ככה מתגנבת באישון לילה להשחיל הודעה עכשיו תסתובבי ושימי ידיים על הקיר.. עכשיו ברצינות: שלוש זה לא מספר רע בכלל כל עוד זה לגיטימי ומקובל על שניהם במקרה הזה לא כך היה שהרי היא עשתה זאת מאחורי גבו ללא ידיעתו באופן מעורר חלחלה. ולכן מיותר לנסות ולשכנע את ג´ק או אותי שניתן לאהוב יותר מאחד כי השקר נותר מגעיל כראוי לשקר.. גם במידה והיתה שם מערכת של נשואים פתוחים (מה שלא היה) אין סיכוי שבעולם שאהבה את שניהם,יתכן ואהבה אחד ועם השני אהבה רק להזדיין ויתכן שאהבה להזדיין עם אותו האחד אותו באמת אהבה כמו גם שלא אהבה אף אחד מהם. גם אותם הנשואים שמנהלים פרשיות מהצד אוהבים רק אחת בד"כ חלפה אהבתם לחוקיים והם יוצאים לחפש ריגושים מבחוץ ויש גם שאוהבים את החוקי/ת אך זקוקים להשלמות על בסיס סקס מהצד. הם בשום אופן לא אוהבים את שניהם במובן המלא של המילה. את שואלת למה זה שקר..זה לא בגלל שזה לא מתאים לתפיסת עולמי זה בגלל שזה לא התאים להגדרת הקשר שביניהם,זה בגלל שזה לא מתאים לתפיסת עולמו של ג´ק. עכשיו גם אני הולך לישון אז בוקר טוב ויום מקסים לך ולכולם. און.

ירקרק

New member
ללקק את המילים....

אויייי כמה שיקספיר היה גאה באחותו.... וגם אני! כי מה זו בעצם אהבה? אהבה זה לא הרצון להתפנק על ידו... אהבה זה לא הרצון לגעת דרכו בכוכבים... אהבה זה גם לא ההנאה מליל סערה לאור ירח. האהבה היא הנתינה שלי (את עצמי) לאחר ! זה יתכן, זה אפשרי, גם ליותר מאחד ! כי מעיין חדוות הנתינה, אצל מי שהוא קיים, הוא מעיין בלתי נדלה, מעיין לא אכזב, הנתינה רק מחדשת ומסעירה את אותו מעיין. (אולי פעם אכתוב על זה...) ירקרק מוכן לאהבה

און&און

New member
תפסיק ללקק ובוא שניה..

גבר..ת´שמע.. בוא שניה לצד אבל שישאר בינינו אהה?? רק בא ללחוש לך,תרגע!!!! אנחנו לא רבים.. סתם מתפלספים להנאתנו

אורמור

New member
הו ירקרק רענן ויפה..../images/Emo5.gif../images/Emo153.gif../images/Emo70.gif

האהבה שלך היא כמו האהבה שלי וכאילו שלפת מילים מתוכי כי היא בדיוק הרצון להתכרבל באהבים לגעת דרכו במאורות הנשגבים לסעור לצידו בלילות ירח לתת ולתת כי כך אתה צומח והנתינה רק מטעינה והמעיין אכן נובע ונתינה הדדית היא שיא העונג הפלאת במילים ירוק גרמת לי עונג.. אור נותנת... <אתה מוכן?..מתי? בשבע? אצלי או אצלך?>

ירקרק

New member
תודה תודה ושוב.... תודה ../images/Emo13.gif

נעמת לי במילות תגובתך ! מוכן - כן! בשבע - לא! אצלי או אצלך - מה רע בשדה או בגורן? ירקרק

מה זה "פעם"????????????

עכשיו! יש כאן 30 נשים שמצפות בקוצר רוח! רוצות לשבת מול המסך ולקרוא אותך בעיניים כלות, מבט מעורפל, אנקות ערגה על שפתיהן..

viviti

New member
כמה נכון.........

יש כל מיני אהבות... ואפשר לאהוב מספר אנשים כל אחד בדרך שונה. השאלה איך האהובים מקבלים את זה.. ועל אותו משקל... יש קינאה בין אחים..... במיוחד כשהתינוק החדש בא לעולם ואיכשהו הילד מרגיש שקיצצו לו את מנת תשומת הלב... אבל, עם הזמן - מתרגל ואפילו אוהב את האח החדש האם אפשרי בין מבוגרים? אישה נוספת? גבר נוסף?

ג´ק-מותר....מותר......מותר!

מותר להתגעגע! מותר לרצות עוד! מותר לבכות! מותר להתרגש! מותר להרגיש! ואחרי הכל-למה לא???? היתה אהבה או שקיימת עדיין זה לא משנה..... עכשיו כשקשה לנו-אנחנו משתדלים שלא לחשוב על הרע! הכל מתגמד, פתאום זוכרים רק את הטוב שהיה, את החוויות המשמחות, את ההתרגשויות, את המגע, את החום-וזה לגיטימי לחלוטין! אנחנו בני אדם-לכן אנחנו מרגישים! אני באה מאותו מקום אליו אתה הולך... חיפשתי את סוף המעגל.... גם בי בגדו גם אותי העליבו גם בי פגעו ולא לאחר שנתיים של זוגיות-כי אם תשע שנים!! ולפעמים אני מתגעגעת, ולפעמים אני רוצה בו שוב לגעת-אבל אני יודעת שאסור לי-אסור לי לאבד את עצמי לדעת! אבל כל זה בגלל שאני לבד! ברגע שתוכל לתת לליבך להתפנות למשהו אחר-תיראה שהיא תיעלם כלא היתה! היא=התחושה של הגעגועים אליה האישה שהיתה פעם שלך!

shai1972

New member
פרח גן עדן מסכים איתך לחלוטין

מה שאמרת זה כמעט תמצית האנושיות של כולנו

viviti

New member
זה רק טבעי......

במקום שהכעס נגמר..... עולים פלאש בקים של ורוד... והתרפקות על זכרונות... אני בטוחה שלא רק לך ..... אלא גם לה.. אבל, כל אחד מכם נמצא במקום אחר היום... וכנראה שזה המצב הטוב ביותר בשבילכם..

למעלה