אבל מה אני יודע...

אבל מה אני יודע...

(עייף מאוד, אז בלי פיוטים.. סליחה) זה שהיא שיקרה לי 9 חודשים זה נכון, אבל איך זה אני כל כך מתגעגע?... זה שאני לא אמור לדבר איתה יותר, גם זה נכון, אבל אני מתרגש מכל צלצול.. זה שהיא כבר מצאה מישהו אחר, ותמצא עוד אחד (ובטח תבגוד גם בו) זה גם נכון.. זה גם נכון שאני צריך להמשיך הלאה... זה שבזמן שהיא טענה שהיא מתגעגעת... היא שכבה איתו, חיבקה אותו והם תחקו, כל אחד על "בן/בת זוגו".. זה קורע מבפנים... וזה כל כך נכון.. והכל הכל כל כך נכון... אבל למה בא לי לחבק אותה, למה??? למה בא לי ללטף אותה.. אין לי מושג... על הכל סלחתי כבר, אבל זה לא מספיק לה.. אני חושב, שאני רוצה אותה לפעמים, אבל מה אני יודע...

לג´קי המרוטש...../images/Emo39.gif לעידוד

קודם כל.....לא אוהבת את הכינוי שלך. מעורר בי אסוציאציות מאד שליליות. ו.....תהיה חזק, אל תיתן לאף אחד לרטש אותך ואת הרגשות שלך. כל כך מבינה אותך בעניין הזה שכל כך בא לך לחבק אותה, וללטף אותה. אתה שואל למה??? כי בכל זאת הייתם קרובים מאד במשך 9 חודשים, כי בכל זאת אהבת אותה, וכפי שרואה, אהבת אותה מאד. וגם....כי התרגלת אליה, והיא חסרה לך עכשיו, וכי אין לך כנראה אהבה חדשה כיום. לדעתי, לא מגיע לה שככה תתגעגע אליה, כאשר היתה לכאורה אהובתך, אבל למעשה שיקרה לך, לא היתה כנה אליך, ולא התייחסה בצורה הולמת לרגשותיך. ומה שלך כן מגיע עכשיו זה, שקודם כל תתגבר על כל הסיפור הזה שלך איתה - תחליט שמה שהיה היה, טוב שהיה, אבל גם טוב שנגמר, ו....תמצא לך אהבה חדשה, אמיתית וכנה יותר, שתשכיח ממך את כל הכאב שנותר לך מההיא.....ותחזור אלינו בכינוי: ג´ק המאושר. ב -
מהיודעת לגעת

תודה ו...

היינו ביחד שנתיים לא 9 חודשים.. היא התחילה לבגוד בי פיזית לפני 9 חודשים.. זה הכל.. לאט לאט זה עובר, אבל התמות חוזרות לי לפעמים לתודעה... ואם זה לא מספיק.. יש לי עוד חודש אחד של אימה לעבור... תודה לכולם, אתם באמת שם לפעמים...

מחזיקה לך ידיים!!!

כן זה כואב לדעת שדברים התפתחו בצורה שלילית שכזאת עם אשה שאהבת וסמכת עליה. בעניין חודש האימה....אחזיק לך אצבעות חזק חזק שהכל יהיה בסדר עבורך, וכואב לי על שאתה במצב שכזה. תשתדל להיות חזק משתי הבחינות, ובטוחה שהאפשרות להשתפך כאן, להוציא את שאתה מרגיש די מקלה עליך. מקווה שהחודש הזה יגמר לך מהר, ובצורה שאתה מקווה לה.

ירקרק

New member
מה שאתה אמור לדעת זה....

אולי כל כך קשה לך לשרוד כי... אחרי ששברו לך ששברו לך את האגו הגברי. אחרי שנתנו לך להבין שלא מעונינים עוד בחברתך. ואולי… כשהיא הייתה בחיק אחר היא חשבה עליך. כשהיא אמרה לך אני מתגעגעת היא התכוונה לזה. ואולי… אתה רוצה אותה אחרי כל זה, כי אתה אוהב אותה. היא רוצה אותך אחרי כל זה, כי היא אוהבת אותך. ואולי… לא היו הדברים מעולם !

מייקי69

New member
אוי, הכאב הכאב הזה

ג´קי-ג´ק יקר! כמה שיחסים יכולים לקרוע את הנשמה. הנה, בלי קשר - אני שומעת על זוג שגמר, התגרש ואתמול הוא הרג אותה ואת עצמו. מפחיד! להיות במצב שבו אתה מגלגל אחורנית, כמו סרט בלהות, תקופה כל כך ארוכה - שהיתה בעצם שקר. לחשוב שהאהבה שהיתה - היתה שקר. תקופה טעונה. כל כך טעונה. אתה כועס, אתה פגוע, אתה רוצה לבעוט בחזרה, לחבק... איזה בלבול, איזה כאב. קח אויר, ג´קי. רק אתה תעזור לעצמך עכשיו. נסה לחפש - מתחת לאדמה אפילו, דברים, אנשים, פעילויות שיכולים להסיח את דעתך! אל תתחיל עכשיו בחשבונות נפש. אל תקטול את עצמך, אל תקטול את התקופה שהיתה. בכלל - אל תתעסק בזה. נסה למצוא את עצמך. אותך - מחדש. תתמקד בזה. בעצמך. תחביבים נשכחים, חברים שהוזנחו, חברים חדשים, עיסוקים חדשים. דיסק עם מוסיקה חדשה. מכונית חדשה (חחחח), הייתי אומרת - בגדים חדשים - אבל אתה גבר - אז לך תדע אם זה יעזור
יקירי, זה יכאב פחות. עם הזמן. רק לא להתעסק בזה יותר מדי. ומותר להתגעגע, ומותר לכעוס אבל לא לטבוע בזה - כי זה יטביע אותך עוד יותר. יש לי עוד המון מה להגיד. אבל אני אסתפק בלתת לך הצצה הגונה.. בי. הנה אני פה. זה לא הרג אותי, מסתבר. אז גם אותך זה לא יהרוג. זאת הבטחה!!!! מייקי

אש לי

New member
ג´ק אני ואתה עוד ניצחק על העולם

אמרו את זה קודם לפניי ולא הצליח לכולם
תן לי יד קח את שלי ביחד ניגבור על מיכשולים היה וואווו,הייתה אהבה היה כאב,גם אם לא מתוכנן אבל צריך ללכת הלאה... חיבוקי בלב ממני איימי

אוי מייקי מייקי-לא מסכימה איתך

וסליחה ממך מרוטש יקר כי אני לוקחת את התשומת לב ממך והאירוע הפרטי שלך למילה אחת שהקפיצה אותי בתגובה של מייקי. למה התקופה הזו של השנתיים כולל תשעת החודשים הם שקר? אולי היא אוהבת את ג´ק והוא אותה והיא אהבה עוד אחד במקביל זה עושה אותה פחות אוהבת אותו? יש כפיות של מדידה של כמויות של אהבה? או ספלים? הפגיעה היא ממקום אולי של עלבון לאדם, על הבגידה אבל למה לצבוע רטרואקטיבי את מה שהיה. הייתה אהבה , כנראה כי היו שנתיים טובות יחד. חלק מהזמן הייתה לה מערכת אחרת נוספת, מקבילה, חלופית, אבל זה לא הופך את האהבה שהייתה לשקר. היא הייתה אולי היא עוד קיימת בכלל. וג´ק- אם היא תרצה אותך אתה תהיה מסוגל לרצות להיות איתה תוכל ללכת קדימה בלי להביט לאחור? תוכל לסלוח? (כי לשכוח לא תוכל אפפעם אני חושבת). אתה אוהב אותה כל מילה שלישית שלך אומרת את זה אולי גם היא אוהבת אותך עדיין ולמרות ובגלל האם אתה יכול לבנות איתה קשר מחודש?

מייקי69

New member
ואני דווקא כן מסכימה איתך

אבל דיברתי מנקודת המבט שלו. אותה הוא הבהיר לחלוטין. ואת יודעת מה? בואי לא נדבר עליו, בואי נדבר עלי. כי על זה אני כן יודעת להגיד לפעמים אין הסברים הגיוניים למצבים בחיים, לפעמים אין הסברים הגיוניים לכך שנקלעת למצב שבו הוטעת או הטעת את עצמך. לפעמים הרגש גורר עיוורון לפעמים הצורך גורר עיוורון. אז היו שנתיים מופלאות (גם בצד הזה של המסך) והיתה אהבה ענקית. ופתאום - פוף! נגמר. כשאש לי צורחת פה "למה? למה? למה?" אני מבינה אותה. ויותר ממנה - אני שומעת את עצמי מתחבטת, שואלת, הופכת, וחושדת... שמא לא ראיתי נכונה? שמא... שמא מה שחשבתי שהיה שם - לא היה? שמא שיקרתי לעצמי? שמא שיקר הוא את עצמו? ומכאן מגיע משפט כמו זה שהרתיח אותך. יחד עם זאת, אני לא מסכימה עם הצבע הורוד ששפכת על הכל. "היתה אהבה, היה טוב, חלק מהזמן היתה לה מערכת חליפית..." אלה הן מילים יפות שבאות לצייר מצב מאד שנוי במחלוקת. מי שקובעים אם המצב הזה הוא "נפלא" או "נסבל" או "סיוט ושבירת אמון" הם הצדדים המשתתפים. ברגע שאחד הצדדים לא מקבל את חוקי המשחק החדש - לגיטימי ככל שיהיה, אז אנד-גיים. נגמר. ונגמר רע. יכול להיות שאת טולרנטית בצורה לא רגילה. אם אני הייתי חיה עם מישהו שבחר במישהי אחרת, הייתי מתנפצת. חופשי. והמילה "שקר" היתה עושה את דרכה ומשתכנת בכוח בתוך הלקסיקון שלי. היא היתה גם מופנית כלפי עצמי! - האם שיקרתי לעצמי? האם בחרתי להיות עיוורת? ועוד ועוד...

לשקר יש רגליים

במה הוא משקר לך? בזה שאינו מספר שיש לו עוד מישהי זה לא שקר, הוא לא חייב לספר. בזה שהוא אמר לך שאוהב אותך ובו זמנית אוהב עוד מישהי גם זה לא שקר, יש אנשים המסוגלים לאהוב שניים או יותר בו זמנית. ולמה עיוורת יש נשים הבוחרות לנהל מערכת יחסים עם גבר נשוי, בחירה חופשית, ותתפלאי אפילו טוב להן, אז הן מרמות את עצמן? הן עיוורות? הבעיה שלך שאת נפגעת ומכאן יוצאות כל המילים שאיני רוצה לחזור עליהן. כל אחד רשאי לבחור את צורת חייו גם אם היא אינה מקובלת בחברה,

קורין1

New member
אני לא יודעת בקשר לנשים אחרות......

אבל אני אדבר על עצמי כשאני הייתי עם גבר נשוי לא בחרתי בו, לא חשבתי בכיוון הוא אפילו לא היה הסגנון שלי זה פשוט קרה פתאום מצאתי את עצמי מאוהבת ועוד בגבר נשוי... ניסיתי להלחם ברגש הזה היה קשה, אין לך מושג כמה קשה מזל, מזל שהכל מאחוריי מזל ששוב חזרתי לחיים מזל שזה נגמר קורין מאוהבת לשעבר

קורין1

New member
איתו לא יהיה מועד ב´

עם אחרים........... אני מאמינה שמה שמצאתי אצלו אוכל למצוא באחרים כמובן בגבר הנכון, שיהיה פנוי בשבילי ות´אמת......כבר מצאתי משהו כזה מקורין שעדיין לא מאוהבת באחר אבל מאמינה שזה יבוא

לך לטיפול

אתה פשוט אידיוט - ואני מנסח זאת בנימוס מופלג. אתה לא חייב לספר לזוגתך הכל? אתה מסכן אותה בלי להניד אפעף? חוששתני שאני יודע מי אתה... מי שלא אמרה לך שהיא מקבלת אותך עם עוד נשים. התכוונה לזה. לך לטיפול, ותפסיק להרוס חיים של אנשים. הם עלולים להתעצבן ולהשיב מלחמה, ואז אתה תפסיד.

אני בטיפול, ../images/Emo51.gif

איך גילית כל כך מהר שאני אידיוט, ועוד בנימוס מופלג (מה זה מופלג) אם תגלה לי איך אני מסכן אותה (את מי) אולי אחכים ממך. אני לא מכיר שום מרטש אז כנראה שגם לא מכיר אותך ולשמחתי אומר שאינני מכיר אותך. ועוד אגלה לך סוד קטן, אין לי אויבים, לדעתי אף אחד לא שונא אותי (אולי חוץ ממך) וגם זה כנראה בגלל שאתה חושב אותי לאחר וכנראה שאתה שונא אותו ולא אותי. לאף אחד לא הרסתי את החיים לעומת זאת יש שורה ארוכה של אנשים שעזרתי להם בחיים, ועוד ידי נטויה. ובאמת אני לא כועס עליך, פשוט מרחם עליך.

ג´ק המתרטש

ואני קוראת לך כך כי זו הפוזיציה שאתה בחרת לעצמך. כדאי שתפסיק להיות פארנואיד לא כל גבר הוא המאהב של החברה שלך לשעבר ולא כל אשה היא אשתו של המאהב של החברה שלך לשעבר. אתה והשוטה לא למדתם באותו מחזור של הבית ספר של החיים לא רק לא באותה כיתה. על מה אתה מתנפל? על מי? אתה מערבב את הספור שלך עם האחרים. סליחה ברוח ימינו אנו חיבוק נשיקה חיבוק כמה חרה העולם כמה חרה הגברים/הנשים כמה את מסכן חבוק נשיקה חיבוק

דפקא כן ../images/Emo63.gif

את יודעת אחותי שזה מתחיל להחמיא לי שהבחור חושב עלי עם חברתו שהיא בטח בגילה של הבת שלי. מותר לי לבחור מהסיומת שלך רק חלק?

"שמא שיקרתי לעצמי"

אני מבקשת להבהיר את המשפט הזה בבקשה... נניח כי שיקרתי לעצמי שטוב לי ונניח כי האמנתי לשקר שלי, זאת אומרת שחשבתי שטוב לי. אז זה באמת? או שלא באמת??? כי יכול להיות שאחרי שנתיים זה כבר לא מתאים זה מחייב שנתיים לאחור של שקר? פעם אהבתי דג כבוש בחומץ, היום אני לא מסוגלת להכניס את זה לפה זה אומר שפעם שיקרתי לעצמי????????? ואני לא סתם מתפלספת, מישהו נורא רצה להוכיח לי שנישואים זה גרוע, ואני דווקא סיפרתי לו שטוב לי, אז הוא לא הפסיק לומר: תראי כמה את משכנעת את עצמך.... ואז תהיתי לי אם אני אכן משכנעת את עצמי, (ואני טובה בשכנועים) ואכן בסופו של דבר השתכנעתי שטוב לי האומנם טוב לי? או שרע לי במסווה? ומי קובע?????? דינה.מית לבטת

מייקי69

New member
אתם יודעים מה, שניכם?

לא רוצה לדבר על זה איתכם! מצטערת שהתחלתי. ´שכחו!

און&און

New member
מה קורה לכם תגידו../images/Emo35.gif

הייתי אומר שקצת הגזמתם כאן עם הליברליות, הפתיחות והמחשבה המודרנית יעני.. בטח שזה שקר..זה האמאמא של של השקר והיא בגדה והיא רימתה והיא הלכה עם זה גם תקופה ארוכה. אם היא אהבה אחר במקביל זה שקר ובטח שהיא פחות אהבה את ידידנו ג´ק אם בכלל השנתיים הראשונות בהם לא בגדה היו אמיתיים,זוג בכור ההיתוך של עצמו אמת לא שזה עוזר כרגע או שיש לזה ערך מסוים כיום אבל זה משהו אחר,כך שגם אם לא נצבע רטרואקטיבית את השנתיים הראשונות זה לא אומר שיש משהו טוב יותר לעשות איתם.. ולא..האהבה לא נמדדת בספלים ולא במטרים..היא נמדדת בכמה דברים בסיסיים שבסיסם הוא נאמנות נכון,מיושן אבל זה אני.. &

למעלה