אבל זה כבר נגמר

bp9mk6

New member
אבל זה כבר נגמר

היי מצטער מראש שזה כתוב בצורה של נקודות. אני מנסה לתאר את השתלשלות האירועים בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול, מבלי לתת לרגשות שלי להציג אותי או אותו באור כלשהו. (כן.. שנינו בנים).

1. הכרנו ב-30/9 דרך אתר האינטרנט. אחרי שבוע של היכרות ודיבורים פה ושם עברנו לוואטסאפ(הוא ביקש). אחרי עוד שבוע ב-15/10 נפגשנו לראשונה באיזה מקום ציבורי. רצה לשלם עלי אבל לא הסכמתי.
2. ב25/10 פגישה שניה. שוב מקום ציבורי. בסוף הוא רצה שאני אעלה אליו לראות("לראות"..) את הדירה שלו. סירבתי עם התירוץ שהיה מאוחר ואני עייף, כשהסיבה האמיתית הייתה שעדין לא גיבשתי דעה כלפיו. גם קשה לי להיכנס למיטה עם בן אדם שאני לא מכיר.
3. עוד דיבורים.. נפגשנו שוב. בפגישה הזאת כבר החלטתי שאני רוצה אותו. בפגישה שאחר כך היתה חצי ליד הבית שלו והחצי השני בבית שלו. נשיקה ראשונה.
4. 2/12. דייט חמישי. אחרי בערך חודשיים של היכרות. התחיל בסרט ונגמר אתם יודעים איך. למחרת שולח הודעה.. הוא עונה קצת בקרירות. למחרת עוד הודעה "היי", הוא לא עונה אבל יש שני "וי" כחולים. אחרי 4 שעות (פרנואידי יותר מדי מצידי) רשמתי לו בדמעות עצובות הודעה שסוגרת את הקשר. אולי זה הזמן לציין שלכל אורך התקופה שיצאנו הוא המשיך להיכנס למקום באינטרנט בו הכרנו. הוא ענה להודעה שלי, רשם שהיו לו יומיים עמוסים, ואז שגם הוא לא מחפש קשר ושהוא רוצה שנישאר חברים (כמינימום). לא סגור איך לפרש את ה"כמינימום". רשמתי לו הודעה נחמדה שבגדול אומרת "בטח.." כשמבפנים אני מרוסק. בשלב הזה כבר היו לי רגשות.
5. חברים כמינימום אמרנו?.. אז שלחתי הודעה והראיתי רצון להיפגש איפשהו. רשם שהוא באיזה מקום ומחר/כל ערב אחר הוא פנוי וישמח. סבבה. למחרת הוא לא שלח הודעה ואני (והאגו המפגר שלי) לא אציע פעמיים ברצף שניפגש, אז אני ליד האייפון מחכה להודעה (שכמובן לא הגיעה). עוד יום עובר, עדיין מחכה. פה כבר נשברתי ורשמתי לו מה אני מרגיש בצורה יפה (בגדול שהכל היה הצגה אחת גדולה שתכליתה היתה שניכנס למיטה.. ועכשיו, או בגלל שהסקס לא היה מספיק טוב, או בגלל שהמטרה שלו הושגה - הוא נעלם). הוא רשם שהיה לו וירוס ושהוא מקיא כמה ימים, ושהוא חושב שאני יותר מדי מנתח דברים. לא עניתי (הוא לא התיחס לדברים שרשמתי).
6. מאז שזה נגמר אני בדיכאון. חור בלב שרק מתמלא בדיכאון. החודשיים האלה הציתו אצלי ריגוש שלא ידעתי הרבה זמן. הבעירו את חיי היום יום השגרתיים. אהבתי לתת אהבה ואהבתי להרגיש נאהב. הרגשתי חי בין מפגש למפגש ורק חיכיתי להודעות ממנו. כל השבוע הזה הייתי מרוסק.. דווקא אחרי הפגישה האחרונה שציפיתי שתקרב אותנו כל כך הרבה... בבת אחת הכל נגמר, ולגמרי נגמר. וזה בכלל לא מפריע לו!

מאז אני לא פה. מרגיש שהוא כבר דפדף והמשיך הלאה.. ובכל זאת אני לא מצליח לוותר. ומצד שני מרגיש אני אפס לנסות מחדש אחרי שהוא נעלם ככה. בנוסף לא נראה שהוא רוצה אז אני מפחד להרגיש מעיק, מהצד שלו. אם הוא היה רוצה הוא היה שולח מאז או הודעה או לפחות רושם "מצטער". אני לא רוצה להיפגע עוד פעם.

אני לא יודע אם הוא מה שחסר לי או ההרגשה שהוא גרם לי להרגיש היא מה שחסרה. או שאולי בעצם זה אותו הדבר..
אין לי כח. מנסה להתעמק בשיגרה אבל זה לא עוזר, כל דבר מזכיר לי אותו.
אבל זה כבר נגמר

DogsPCI

New member
שבת שלום bp9mk6...

תשמע... מה אפשר לומר?
&nbsp
אני מבין אותך לחלוטין, ולא נעים להיות במקום בו אתה נמצא.
יתכן ואכן זה הכל צרוף מקרים ואכן הוא עדיין מעוניין, אבל לא יכל ליצור קשר....
אבל יתכן גם שלא, ואתה צודק בדברים שלך...
&nbsp
בכל מקרה, לא הייתי רוצה להיות במקום שלך, בו אני מחכה ל"אישור" על האהבה מהצד השני... זה לא מצב נעים להיות בו.
&nbsp
מאחל לך לעבור את התקופה הקשה שאתה חווה, ולהכיר מישהו אחר, איתו תרגיש בטוח
.
&nbsp
וסליחה, לי אין טיפים ללב שבור... סובלים לתקופה, אבל בסוף מתגברים... :)
כמובן תשתדל להיות עסוק... ולפגוש חברים וכו', ככה יהיה לך יותר קל לא לחשוב עליו
.
&nbsp
ערב טוב :).

bp9mk6

New member
אני לא יודע אם זה "אישור"

או יותר זה שאני לא מבין איך בן אדם שהיתי מדבר איתו כל יום ונפגש איתו לפחות פעם בשבוע, פיתחתנו רגשות אחד כלפי השני וזה היה הדדי. ככה יכול להיעלם בבת אחת? הייתי אצלו בבית.. ישנו באותה מיטה. אני עם הראש על הכתף שלו והוא עם אותה היד עוטף ומחבק. נפתחנו אחד כלפי השני רגשית ופיזית. ופתאום תוך שניות הוא כבר כלום מהחיים שלי (או יותר נכון אני כלום מהחיים שלו).
אני מתאר לעצמי שהוא הכיר מישהו אחר, אבל משתדל לא להיכנס לסיבות.
כל זה קורה כי אני מבולבל, פשוט מרגיש שזה נגדע בטרם עת מבלי שאני יודע מה הסיבה. כאילו זה לא "הסתיים רשמית"..
אני רוצה לשאול אותו מה הוא מרגיש אבל אני לא רוצה להיראות חלש. אתה מבין למה אני מתכוון?
לנסות לחדש משהו אחרי שאתה מרגיש ש"זרקו אותך" זה לא קל....

גברים...

האנרגיה שהושקעה בכתיבת ההודעות מבחינתי היא בזבוז אדיר והפגיעה האמיתית. למה לא התכתבתם בכנות על היצרים? הבנתי שגברים VS גברים זה היחסים עם הכי הרבה סקס מן הסתם...(מדעית-מחקרית).

bp9mk6

New member
איפה אתה חי?

זה עצוב שאתה חושב (ע"ס "המחקרים המדעיים" שלך) שיחסים בין שני גברים מסתכמים אך ורק במיטה.

בבית שלי.

התכוונתי לכמות מספרית של קיום יחסי מין, לדוגמה : נשים וגברים מקיימים פחות יחסי מין סטטי' בקשרים בינהם, נשים ונשים גם,
גברים וגברים מעל בכמות מספרית של קיום יחסי מין בינהם. עכשיו תנסה להפנות את זה שוב אליי...עצוב שתשקר לעצמך מתוך הפגיעות שלך.

bp9mk6

New member
לא רואה כיצד זה קשור להודעה שלי

בכל מקרה אני לא מתכוון לדון איתך על זה.
שבוע טוב

מרגישים את הכאב והתסכול בהודעה שלך

זה לא פשוט להיות בצד הזה שמרגיש דחוי ונראה שהבחור לא ממש סגור על עצמו ואולי אפילו משחק משחקים כך שלא נשמע שהפסדת.
יכול להיות שקרה משהו בערב האחרון שנפגשתם בו ואולי גרם לו להתרחק? האם הוא שידר לך שהוא בעניין לאורך כל הפגישות ורוצה קשר רציני?
&nbsp
זה ברור שזה קל לאחרים לומר, אבל תנסה לו לתת לו מקום בחיים שלך יותר מידי- תנסה לעבור הלאה, להמשיך וללמוד מזה שצריך לקחת בערבון מוגבל עד שמרגישים שזה הדדי לגמרי לשני הצדדים.
&nbsp
מאחלת לך שזו תהיה הצפרדע האחרונה שתנשק לפני שתפגוש את נסיך החלומות שלך

bp9mk6

New member
אהבתי את המשפט האחרון =)

בדיעבד זה באמת נראה כאילו הכל היה הצגה, אחרת הוא לא יכול היה להתנתק ככה. אבל אני אהבתי את ההצגה הזאת..
הדבר המיוחד היחידי שקרה בערב האחרון שנפגשנו זה ששכבנו פעם ראשונה. אולי הסקס היה גרוע?
בכל מקרה כבר המשכתי הלאה אבל יש תחושה של ריקנות מבפנים. אני מתגעגע אליו.
עכשיו אני תוהה כמה זמן לחכות לפני שאני יוצר קשר ומנסה לבדוק (בצורה עקיפה מאוד) אם יש סיכוי שנחזור. כן אני יודע שאני פתטי...

לדעתי...

הבחור פשוט לא רציני, או לפחות לא בנה עלייך על קשר רציני.
זה קטע, שזה בידיוק כמו בחור כלפי בחורה איך שהוא התייחס אליה, ומסתבר שגם גברים עם גברים יכולים להתנהג ככה. אין ספק שזה אופי, ושהבחור פחות רגיש ממך.
ממה שכתבת, נראה לי שאתה מאוד רגיש ומכיל, והוא בידיוק ההפך.
עובדה שהוא אפילו לא התייחס לדברים שכתבת לו בידיוק, אלא רק ניסה לצאת מזה טוב. כנראה שהוא רואה בעיקר את עצמו, וגם כנראה שהוא ניסה להכניס אותך למיטה ושלא היו שם יותר מידי רגשות כלפייך, אפילו שישנתם יחד וזה היה נראה כך.
אני לא מבינה את זה עד הסוף, כי אני לא בנוייה ככה.
לי נראה שאתה צריך איכשהו לשכוח ממנו, וזה עלול לקחת זמן. אולי לצאת קצת מעניין ההכרויות ולהתרכז בדברים אחרים שאתה אוהב לעשות למשך כמה שבועות, עד שיהיה לך כוח לזה שוב. בטוח שלא כולם ככה.
ואם הוא ישנה את דעתו יום אחד, הוא כבר ימצא דרך ליצור איתך קשר. אתה עשית את שלך.

בהצלחה

bp9mk6

New member
תודה רבה

אני מאוד מתחבר למה שרשמת, למרות שזה בא בניגוד לתפיסה שלי כלפיו. עד לאחרונה ראיתי אותו כבחור ממשפחה טובה, עם ערכים..
זאת התנהגות שאני לא מצליח להבין.
אני פשוט נקשרתי אליו כמו שלא נקשרתי לאף אחד לפניו.
בינתיים אני משתדל לשקוע בעבודה וחברים ומחכה שהזמן יעשה את שלו..
תודה

מילי1991

New member
כועסת בכעסך

זה נשמע אחד הדברים המעצבנים שיכולים לקרות ו..אני מבינה אותך
אבל כך בנוי העולם האכזר והקר שלנו..ו...אין מה לעשות..חייבים להתמודד ולהמשיך הלאה
מבינה מאד את מה שאתה עובר
במיוחד כשהצד השני מפגין קרירות
אבל קח בחשבון שיכול להיות (ובעצם סביר להניח ש) רק בגלל העובדה שהוא דוחה אותך זה מה שגורם לך לרצות אותו יותר
יכול מאד להיות שבסיטואציה אחרת זה היית אתה שכבר חותך את הקשר (who knows?)
נ.ב
פעם מישהו אמר לי שאהבה לא אמורה להכאיב, ואם היא מכאיבה זו לא אהבה
ואני חושבת שיש משהו (הרבה משוהים) באמרה הזאת.
אבל אנחנו הרבה פעמים מזוכיסטים כלפי עצמנו...ומחפשים את הכאב..כדי להרגיש חיים.

bp9mk6

New member
תודה

רשמת דברים יפים.
זאת ועוד, אני לא מאמין ב"לזרוק" את כל האשמה עליו ואני במקביל מנסה לחפש איפה אולי אני לא הייתי 100%..

למעלה