אבי שלום רב !

ERA victory

New member
אבי שלום רב !

אבקש גם את התיחסותך למה שכתבתי בהמשך על מנת למנוע אי נעימויות. והמשך השתתפותי בפורום זה. בתודה ראובן

אתה משתתף בניק ניים של משרד התיווך

שלך...לא ראובן ולא מתווך אלמוני אז מה אתה רוצה שאענה לך. פרסום בחינם!!!!! רק חסר שתהיה כאן נציגות של כל משרד תיווך: אנגלו סקסון רימקס וכו יום טוב

ERA victory

New member
למה רק חסר שיכנסו לכאן נציגים של

משרדי תיווך מכובדים? מה הם לא אנשים מכובדים ורציניים? אני מכיר בינהם אנשי מקצוע מעולים!!!!ובעלי דיעה וידע נרחב בהרבה תחומים? למה לפסול מתווכים? על זה אני מתרעם? וד"א זה פורום נדל"ן אם לא שמת לב ! בפורום כזה בד"כ משתתפים מתווכים שמאים,עו"ד,מנהלי עסקים ,יזמים..... וכל המרבה הרי זה משובח!! זה אינו פורום פרטי,וסגור. וכן פרסום בחינם! מה קרה ? מעצבן אותך ? זכותך לא להתיחס אליה?

אולי מספיק עם הויכוח הזה?

כל אחד רשאי לבחור לו כינוי (ניק ניים) כרצונו כל עוד הוא אינו פוגע בכללים ובמשתתפי הפורום האחרים. מה שחשוב זה התוכן והמהות של ההודעות ולא הכינוי של הכותב. אודה לכולם אם תרדו מהנושא השולי הזה ותשאירו לי לטפל במקרים החריגים אם יהיו כאלו. שבוע טוב לכולם !!!

או קיי אבל

מפריעה לי ההפניה של ראובן לאתר הבית שלו בכל הודעה שניה בפורום. אגב בפורומים אחרים בהם אני לוקחת פורום הודעות מן הסוג הזה נפסלות. בקיצור האתר הזה הוא של ERA VICTORY נקודה. כל שאלה מנותבת לנתניה..ואני כבר עוקבת זמן מה אחרי הנעשה כאן.

לא חייבים לעיין בכל התגובות ...

א) בקשתי מראובן להגביל את ה"ניתוב לנתניה" רק למקרים בהם זה רלבנטי לתגובתו. ב) יש עוד נושאים בפורום ואינך חייבת לעיין בתגובות של ראובן אם משהוא שם מפריע לך או לא מוצא חן בעיניך. ג) אני לא יודע כמה זמן את עוקבת אחרי הפורום. אני חזרתי אתמול מחופשה של 10 ימים ואני מקווה שתמשיכי לעקוב אחרי הפורום ולתרום לפעולתו.

למעלה