אבי קרן צבי

Sweet Fantasy

New member
אבי קרן צבי

השירשור הקודם כבר עמוס ולא קופץ, אז חדש. אילן - האם אבי הוא זה שניתח את החמוס? הבהירו לי כרגע במסרים (תודה לקורא\ה הסמוי\ה
) שאבי אינו בעל תואר בוטרינריה. בדקתי גם בעצמי ואכן הדבר נכון, אבי מנהל את המרכז לחיות אקזוטיות ועוסק בתחום הרבה שנים, אך איננו וטרינר. זוהי הבהרה חשובה, שכן הטעתי והוטעתי, שלא באשמת אף אחד כמובן
האתר שלו - http://www.keren-zvi.co.il/clear.html עם החלק שמפרט על האנשים במרכז.

איני יודע אלו תעודות

הסמכה יש לאבי וכן לא היתה לי כל סיבה להטיל ספק בהיותו וטרינר מוסמך. הלכה למעשה - אני מרוצה מהטיפול לו זוכה החמוס שלי ממנו וכן אני מתרשם שלאבי אין הרבה מתחרים בכל הקשור לניסיון ומקצועיות עם חיות אקזוטיות, אבל זו רק התרשמות אישית שלי. אגב, הוא מקפיד על רישום ומתן קבלות עבור הטיפולים בתשלום ומקפיד לעבוד עם פנקסי המעקב על החיות.

Sweet Fantasy

New member
זה לא משנה מה אתה אישית חושב

על אופן הטיפול שלו, בהנחה שהוא מנתח חמוסים וחיות אחרות ונותן להם טיפול ומציג את עצמו כוטרינר (ושוב - בהנחה שאין לו תעודת וטרינריה) הוא עובר על החוק. הניסיון שלו של ה20 שנה עם חיות אקזוטיות אכן נותן לו יתרון בתחום, אבל טיפול בחיות חולות מצריך ידע בוטרינריה ולא רק ידע אישי, גם אני חושבת שיש לי יותר יתרון בנוגע לחמוסים שלי מהרבה וטרינרים אחרים, וזה רק בגלל שאני מגדלת אותם, גם אני ייעצתי מרחוק להרבה אנשים לגבי מחלות וסיפטומים וגיליתי שצדקתי למרות שאפילו לא ראיתי את החמוס, ובכ"א אין לי תעודה ולכן אני לא מוסכת לטפל ולעזור, רק לייעץ.

אני מסכים איתך

לגבי הצורך ברישיון חוקי לעוסק ברפואה מכל סוג שהיא או בכל מקצוע הדורש רישיון. כשציינתי את בחירתי האישית, התכוונתי לכך שלא ביקשתי הצגת תעודות כשהופנתי אליו (במציאות אף אחד לא ב א מ ת מבקש זאת כשהוא מגיע לקליניקה של כל רופא שהוא) ושאני מדבר בשם עצמי ומרוצה מהטיפול שלו. זה הכל

WTR

New member
וואו

רוב הויטרינרים שמטפלים בחיות אקזוטיות לא מחזיקים רישיון שכזה. כלומר אין להם התמחות מיוחדת לחיות אקזוטיות. אבל לטפל בהם ולא להיות ויטרינר מוסמך? זה מפליא אותי..

zulli

New member
אבי קרן צבי

אכן אינו ווטרינר מוסמך הוא עוסק בבעלי חיים שנים רבות ואכן לעיתים יש לו ידע יותר נרחב לגבי בע"ח מכמה ווטרינרים שאני מכירה. אני אישית לא מתה עליו כרגע - אבל זה כבר באמת בגלל סיבה אישית...

למעלה