אבי קולמן חי את השטח ומסתובב הרבה בינינו

ע ארד

New member
אבי קולמן חי את השטח ומסתובב הרבה בינינו

אני רואה אותו בהמון מקומות וגם את אנשיו. ישי יצחקי מסתובב גם הוא וגם את אנשיו רואים,אך מבחינתי אדם שבמשך 24 שנים ממלא תפקיד חבר מועצה ולמעלה משבע שנים הינו סגן ראש המועצה אינו יכול שלא להיות שותף מלא לאופן בו נראה היישוב כיום ואם התעורר רק אחרי 24 שנים זה מעיד על כך שבחירה בו לראשות המועצה הינה הצבת סימן שאלה אחד גדול לגבי היום שאחרי. גולברי מסתובב לא מעט,בעיקר במכונית ועם שומר הראש שלו-כבר שלוש שנים שאני פוגש בו ותמיד כיף לשוחח אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד. מנדי רבינוביץ-עד היום לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת בשטח.כנראה שאנחנו לא מסתובבים באותם מקומות אבל מוזר בעיניי שגם אנשים שלו לא ראיתי. הדבר היחידי שקשור למנדי ואני רואה אלה שלטים אבל לא ראיתי בשטח לא אותו ולא את אנשיו. כנראה שגם זה מעיד משהו על היום שאחרי הבחירות. אבי קולמן והצוות שלו הם הצוות הראוי בעיניי וזאת כמובן דעתי האישית בלבד-אני מקווה שהרוב יחשבו באופן דומה ושאבי קולמן יהיה ראש המועצה הבא.

Master Stav

New member
יסלח לי כבודו ...איפה היה קולמן ב10 השנים

האחרונות ? מה עשה עבור היישוב המאוחד ? מי אצלו ברשימה ? להסתובב בבחירות זה נחמד ...ואף יפה .... האם זה מעיד על משהו אחר מלבד יכולת כספית ?

ע ארד

New member
איפה היה?

אתה מצפה לתשובה ממני? מדוע? להערכתי היה פה בדיוק כמו כולנו ונמאס לו ממה שהוא צריך לראות כל בוקר. עדיף שתקבל תשובה מוסמכת יותר ממנו או מדובריו. להסתובב בשטח ולהתחבר לאנשים לפני הבחירות זה לא רק נחמד אלא זה חשוב ביותר. עדיף שכמה שיותר אנשים יכירו את המועמדים וישמעו אותם באופן אישי ,לא יקבלו רק ניירת הביתה או יקראו פרסומים. יכולת כספית: כמה כסף בדיוק אתה משקיע כשאתה הולך ברגל ברחובות? על איזה יכול כספית זה מעיד בעיניך? כמה כסף אתה משקיע כשאתה עומד מול בית ספר ולוחץ ידיים לאנשים? כמה כסף אתה משקיע כשאתה מחייך לאלה שמסתובבים סביבך? אני בעד אבי קולמן,לא קשור אליו בדרך כלשהי ולא הכרתי אותו בעבר. אשמח אם ייבחר כי הוא המועמד הראוי ביותר בעיניי ובנוסף לכך התרשמתי גם רבות משביט מס שהצטרף אליו ונמצא כיום במקום בולט ברשימה. זה יהיה נחמד אם כל מועמד מכל רשימה מהראשון ועד האחרון ייתן כאן כמה מילים על עצמו.

Master Stav

New member
בוא ואענה לך ...

אני אבחר במועמד שעושה למען היישוב כל הזמן הן כחבר מועצה והן שלא כחבר מועצה אני אבחר במי שטובת היישוב נגד עיניו כל הזמן והוא מכיר את הנפשות הפועלות כל שכן את החומר אין לנו זמן ללימודים ....אין לנו זמן לכישלונות נוספים אנחנו לפני פיתוח אדיר וניהול לא נכון או כישלון משמעו כליה לישוב לגבי יכולות כספיות : שלט של 2X1 ללא תיונה עולה כ14 ש"ח לפני מע"מ מינמום הזמנה 100 יחידות .... שלט עם תמונה עולה בין 18-21 ש"ח תלוי בעיסקה ובכמות שלט משימשונית עם הדפסה פול פרוצס .....עוהל עוד יותר שלא נדבר על גדלים גדולים יותר מאחר וקולמן אינו חבר מועצה התקציב הינו מכיסו וכיס תרומות .... כל שכן זמן שמוקדש לנושאים שכאלו אני יכול לומר על עצמי בעבודת שאני מאמי בה ועושה מכל ליבי לא אחת זה עולה לי ולא במעט ממון ...רק שאני לא הול לשום תפקיד רשמי .... כך שכן מדובר ביכולת כספית .... לגבי שביט מס .... בעיני לפחות האיש הרבה יורת ראוי מאבי קולמן ....הוא עושה עשה ועוד יעשה .... ( למעט טיפול באיזה שלט שמרגיז אותי
) חבל שהוא לא עומד בראש הרשימה הזו לטעמי לפחות היה לה הצלחה הרבה יותר גדולה . ולגבי סוף הפוסט שלך לגבי כל מועמד....לא תימצא משיהו שיסכים איתך יותר בנושא דנן !!!

yonib1231

New member
איפה בדיוק קולמן מסתובב?

אני יכול להגיד מנסיוני שאני מסתובב הרבה מאוד ביישוב וצר לי לבשר לך שלא רואים את מר קולמן ביישוב (או שאנחנו פשוט לא מסתובבים באותם מקומות באותו הזמן). לגבי אנשיו של מר קולמן - אני מצטרף לדבריו של סתיו לגבי היות שביט מס הרבה יותר ראוי מקולמן לעמוד בראש הרשימה כאדם שאני מעריך, מכיר ומוקיר את פועלו ביישוב. לגבי שאר הפעילים של קולמן - האם להביא נוער מהיישוב משמרת נקרא שיש לך פעילים? - אני משאיר זאת להחלטת הציבור.

למעלה