אבי נמני

אבי נמני

מה אתם אומרים לגבי התקרית של אבי נמני , ``משיכת האשכים`` האם צריך להעמידו לדין? ובכלל מה קורה עם נמני האם גדול עליו הענין של לשאת את כל האחריות ונטל הקבוצה עליו אחרי תקרית שרף? ולגבי האימרה של אבי לוזון אתמול בתכנית ספורט שהיא אפשר להיות יו``ר היטק מנותק בקבוצות כדורגל. אני רוצה לחדד את אימרתו הנכונה, נשיא קבוצה (בעלים) צריך להיות נשיא היטק והכוונה שהוא צריך לתפקד כבעלים של חברה לכל דבר , מתחתיו צריל להיות יו``ר שהוא בפועל צריך להפעיל את הקבוצה מבחינת ניהול ובתפקיד זה באמת צריך להיות אחד כמו אבי לוזון שבעצם חי את הקבוצה. הכישלון של לוני הרציקוביץ הוא בזה שהוא גם בעלים וגם יו``ר בפועל ובתור יו``ר הוא כשלון מוחלט כי הוא מנותק

אבי נימני הביתה!!!!!

צריך להעניש בחומרה רבה את נימני. מי הוא חושב שהוא? המלך של הליגה? אלה שיושבים בהתאחדות צריכים להשעות אותו לפחות לחודש. שחקן שלובש את מדי הנבחרת צריך לשמש דוגמא. אולי חודשים בבית יגרמו לו לחזות לעצמו...

הם מפחדים!! הם מפחדים!!! הם מפחדים!!!

מה זה? הם פוחדים להעניש את נימני? איזה שטויות שהשופט ראה את המקרה והחליט מה שהחליט ואסור לערער על שיפוטו. עברה כזאת שהשופט לא נתן עליה את הדין התאחדות צריכה לתת. ואת השופט שהיה 2 מטר מהאירוע צריכים להוריד לליגה ב. אם זה היה מישהו אחר היו כבר מעיפים אותו לכל הרוחות גם את בניון צריכים להוריד לקרקע לכמה שבועות מה הוא חושב שהוא יבעט בכל מה שזז וכולם יסלחו לו

נכון לגבי בניון

מאה אחוז לגבי מה שאתה אומר על בניון, חוצפן ומופרע רק לו משום מה הפריע השמחה של ישראל כהן, בניון יכול להבריק במשחק פה ושם אבל מקצוענות זה ממנו והלאה ולכן נכון להיום עתידו נראה אפור

DAYAN44

New member
תנו צ`אנס לנימני

מכבי והאוהדים צריכים לתת צ`אנס לקבוצה ולכוכב אבי נמני זה עניין של זמן וביטחון אני מאמין שניצחון אחד יביא לשנוי והתחלה של דרך חדשה!!! בהצלחה: לנמני,מכבי,אוהדים ולניר לווין המאמן החדש של ``האלופה``.

DAYAN44

New member
תנו צ`אנס לנימני

מכבי והאוהדים צריכים לתת צ`אנס לקבוצה ולכוכב אבי נמני זה עניין של זמן וביטחון אני מאמין שניצחון אחד יביא לשנוי והתחלה של דרך חדשה!!! בהצלחה: לנמני,מכבי,אוהדים ולניר לווין המאמן החדש של ``האלופה``.

DAYAN44

New member
תנו צ`אנס לנימני

נמני בלחץ !!!

דבר אחד בטוח אבי נמני נמצא בתקופה קשה והוא ממש בלחץ רואים עליו את זה בכל דבר שהוא עושה במגרש ומחוצה לו , הוא נכנס שלא באשמתו למאבק כוחות בין לוני לבין שרף ואת התוצאה הסופית ראיתם אתמול הוא לא אשם בזה הלחץ הורג אותו ברור שמה שעשה אתמול הוא דבר מגונה והוא יענש על כך ( בחומרה ) אבל תעזבו אותו ותאשימו את לוני , ואם כבר לוני אז לפי דעתי הוא צריך לנהל את מכבי כמו בית``ר : הוא מביא את הכסף וממנה איש מקורב שלו למנהל בפועל ( בבית``ר זה אבידן )

למעלה