אבי הערב מגיע

דייב דנ

New member
אבי הערב מגיע

תן לנו כמה המלצות לאלבומים שיכולים ללוות את השקיעה, משהו מהצד הלא מוכר של הירח.

../images/Emo160.gif

כמה דברים טובים של הלייבל פלטיפוס(שחזרתי אליו בימים האחרונים כדי להתענג על הצלילים האבודים) Art Of Trance-Wildlife On One Art Of Trance-Voice Of Earth-מומלץ קטע 6 Union Jack-There Will Be No Armageddon-אלבום מושלם ועכשיו לסט על חוף לקראת השקיעה....: tripswitch - silver (ott remix)-תענוג ott - escape from tulse hell (tripswitch remix) Entheogenic-Impossible Landscape digital mystery tour-forest bump California Sunshine-Tatayama Federico Baltimore-Sueno accu-in the city Koneveljet-Damn-חחחחחח ג'יימס בראון על טריפ..... Toires-Ma Wa'l Hob Toires-sidi'h bibi-קצת משהו מבית סבא..... 12 moons-the collective-andromeda rmx side-a-hybrid rise Tripple Game-Dadaex chilling matenda-adio raj Moloko - Boo Something Wonderful - Kyoumei kukan dub lagan-psychedelic child gator dash feat toires-back to my family אחלה צלילה אחי........

דייב דנ

New member
פלטיפוס

פלטיפוס היה אחד הליבלים הראשונים ששמעתי כילד, נדמה לי שזה היה בשנת 94 או 93 את האמת אז לא ידעתי איך לאכול אותם. תנו לילד שהתרגל לקטעים של 2 ללא גבול לשמוע טראקים של 8 דקות והוא רק מחכה לעליות. למזלי באחד הימים מצאתי את הדיסק של יוניון ג'ק על המדפים בדיסק קלאב באילת במחיר מצחיק ומאז אני גם יכל להסתכל על העבר בחיוך.

אגב שאני חושב על פלטיפוס

ואת המוזיקה הישנה של יוניון ג'ק או ארט אופ טראנס בעצם מתברר לי שהם הכשירו את הקרקע למה שניקרא אז דרים מיוזיק סטייל רוברט מיילס(שאגב פלטיפוס גילו אותו והוציאו את הטראק שלו צ'ילדרן באוסף השני שלהם)

TRANCE ADDICT

New member
אבי תתבייש לך...

ככה נטשת אותנו...תאמין לי מיום שעזבת הכל שונה...

דייב דנ

New member
היום ואתמול

היום שאנחנו מסתכלים על מוסיקה מאוד ברורה ההבחנה בין הסגנונות, אני חושב שבתקופה ההיא הדברים היו פחות מובחנים. היו הרבה פחות ליבלים ובטוח שלא כמו היום שלכל תת זאנר יש את הליבל שלו. תראה גם אוספים שיצאו אז בארץ ונשאו את השמות כמו טכנו מיקס או טכנו מניה טראנס מיקס ותגלה שכל קשר בינם לבין השם מקרי בהחלט. היה גם את ההבדל בן המוזיקה הגרמנית למוזיקה הבריטית אבל זה סיפור אחר לגמרי איך הכל הצליח להכינס תחת אותה קטגוריה של טראנס אלוהים יודע.

X Ripper

New member
חופשי אז היה המון בילבול

דברים שניקראים היום קלאב טראנס או דאנס קלאב ניקראו אז אסיד חחחחח זה הגיע עד כך שהיו אוספים כמו דיס איז טראנס שכללו את סקוטר ואוסף כדוגמת טראנס סייד אופ דה מון שכללו טראקים של מהרושה יוצרת הרייב הגרמנייה וטראקים של מפיק הטכנו הצרפתי לוריין גרנייה אני חושב שההפרדה נעשתה ברורה מ1997 שתרבות הקלאב בישראל התחילה לגדול....וכמובן סגירתה של רשת ג שהיו בה תוכניות של הז'אנרים הנ"ל (גימל בטראנס עם אלה גוטמן,קופסת הלהיטים של עופר נחשון,תוכנית הדארם אנד בייס של סיגל הורן) עד כאן דקה וחצי של ימי העבר בישראל.....

למעלה