אבי גרייניק ה-ש-ו-ל-ט-!-!-!

אבי גרייניק ה-ש-ו-ל-ט-!-!-!

אבי גרייניק שולטטטטט הוא רקד הכי יפה שם מכולם והוא הכי מצחיק שם מכולם!!! אף אחד שם לא יודע לרקוד כמו שהוא רוקד...! אולי בפעם האחרונה הריקוד שלו לא היה משהו אבל זה רק בגלל השופטת הזאת שעוד לא קיבלה החלטה אם הוא יכול לחייך או לא!!! אבי גרייניק לנצחוןןןןןן!!!!!!! היום כולם אבי ופולינה! תצביעו לאבי ופולינה!

NIVניבב

New member
גועל נפשש../images/Emo5.gif

בשתי התוכניות רקד מגעייייייייייל לא מבין איך הוא נשאר ולא שירז טלל שהיית צצריכה להשאר!!! אבי גריינק רקד פשוט מגעילללללללל!!!

redd1

New member
הגזמת

לא מסכימה איתך!!! גרייניק אולי לא רקדן מקצועי, אבל בהחלט רוקד יפה ויש לו קצב. ולגבי פולינה -כל מילה מיותרת, גדולה מהחיים!!!

גרייניק לניצחון../images/Emo39.gif

מסכימה איתך כול מילה הוא כול כך "חיי" שהוא רוקד......אני נהנית לרואת אותו הוא היחיד שיש לו קצב ויודע לזוז וגם אם הוא לא הכי מקצוען הוא הכי חמוד וטוב מכול האחרים..

redd1

New member
להצביע עבור אבי ופולינה!!!!

כולם כולם כולם, הצביעו עבור אבי ופולינה! איזה ריקוד מהמם!!! נהניתי מכל רגע. הצביעו עבורם!!!

אני בטוחה שהיית יכול להתנסח

בצורה מעודנת יותר, ולא להגיב באופן מעליב או בוטה שכזה. סה"כ, יש לכבד דעות של אחרים. לתשומת-לבך.

אניי איתךךך אליענה הכי טובבה חחחח

[אבל אם שופטים מי באמת באמתת רקד הכי טוב.זה עומר ברנע הזה מאסתי המכוערתת....אבלל...אליענה שוללטת חחח...היא רוקדתת יפפה

אסבת

New member
אבי הוא מותק

של בנאדם, חוצמזה שהולך לו ממש טוב עם עניין הריקודים, מגיע לו הצבעות בגלל שהוא פשוט בנאדם מקסים. אני פשוט אוהבת אותוף יש לי המון הערכה לבנאדם. תנו כבוד

למעלה