אבי (בלאסטר)...

TRANCE ADDICT

New member
אבי (בלאסטר)...

עם כל הידע הנרחב שלך בנושא הטראנס מכל הזמנים והטעם הטוב שיש לך במוזיקה למה אתה לא חושב ליצור גם ???

שאלה טובה.....

אז ככה: בחודשיים הקרובים אני מסיים את תהליך בניית הסטודיו שלי תוך כדי לימודי תאורייה מוזיקלית כמו כן אני ממשיך ללמוד סאונד,הנדסאים נב גם שאצור לא אעשה זאת בשביל להוכיח משהו לאנשים אלא קודם כל בשביל הנשמה שלי.

נצלש"ון

Tripple_Game_-_Dadaex בא טוב תוך כדי צביעות ותיקונים..... מוזיקה ערבית אלקטרונית

TRANCE ADDICT

New member
ברור שלא בשביל להרשים....

כי פשוט מעניין מה ההשפעות המוזיקליות שלך אחרי כל השנים שאתה שומע טראנס.. תן טראק אחד שבעינייך הוא יצירת אומנות ממש גאוני הטראק של כל הזמנים...

TRANCE ADDICT

New member
נצל''ש.....

lenny kravitz-believe in me מתאים לשעות האלה בין הצהריים לערב....

Hallucinogen - Shamanix

טראק עם הרבה הרבה נשמה בפנים! טראק שילווה אותי עד יומי האחרון ללא ספק בכלל......

TRANCE ADDICT

New member
יש מצב שתחלוק אותו..

איתי ועם חברי הפורום? פשוט אין לי אותו והייתי מאוד מעוניין לשמוע אותו

כנס ללינק הבא

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=280&art_id=11 ואז תבין מה ההערכה שלי כלפי הטראק הזה כמובן תיקרא ותישמע את הטראק בו זמנית....

ההשפעות המוזיקליות שלו הם רחבות

בטראנס-סיימון פוספורד,אבי אלגרנטי,דדו דידרה,סוןקיט,אקסדרים,קוקסבוקס וכל טראנס שיש בו גרוב אמביאנט מכל הסוגים בין אם זה מיוצרי קלאב או יוצרי פסיי דאב-מד פרופסור ,פסיידאב האוס-מאסטרס אט וורק,פראנקי נאקלס,רוג'ר סאנשז רוק פסיכאדלי-פינקפלויד,דיפ פארפל,קינג קרימזון,ג'ימי הנדריקס רוק כבד-מטליקה,סקורפיונס שנות ה-80 הכל כייף לשמוע את ההפקות שם מוזיקה ישראלית-אתניקס,משינה, מוזיקה ערבית-אום כולתום,עאבדל וואהב,פאריד אל עטרש דראם אנד בייס/*ג'אנגל-רוני סייז,אדם אפ,אלטיג'י בוהקם ויש עוד שלא ציינתי,האצבע התעייפה לי חחחחחחחחחח ובכלל כל דבר שמוציא סאונד ויש בו מין המוזיקליות.... יש לציין כמובן שבתור יוצר לא אנסה לחכות את הסאונד שלהם אלא להכניס את האנרגייה שקיבלתי מהם לתוך התבנית שלי.

TRANCE ADDICT

New member
אום כול תום ופאריד אל עטרש לפנים!!

חחחחח.... לגבי מוזיקת שנות ה-80 מסכים איתך לגבי כל מילה...Samanta Fox-Touch me - השיר הזה זה ההוכחה לכך...

israeli saiko

New member
פריד אל עטרש כלי עולם!!

נוגום אל ליל באנאדי עלייק וואיאק וואיאק איזה מלך הבנאדם הזה. עאבד אל חלים חאפז גם תותח. אום כולתום גם טובה, אבל עוכרת ישראל לצערנו.

israeli saiko

New member
דנה...

עם איפה שאני גר אי אפשר שלא לדעת...

מזרח ירושלים?

תכלס אצלי זה בגלל הסבא כל מוצ"ש היה ברשת הערבית ארבע שעות של ענקי הזמר המיצרי ובתור ילד קטן "נאלצתי" לשמוע זאת

israeli saiko

New member
מזרח ראשון :)

למרות שאין קשר כל כך למקום, כמו שיש קשר לאנשים שהיכרתי פה, ודרכם התוודעתי למוזיקה הזאת...

למעלה