בהתחלה גם אני חשבתי שלא ייתכן גמר בלי אישה
ועכשיו תסתכלי מה קרה. האם יש מישהי שנטשה את התוכנית בזעם? אפילו אני, אישה עם מודעות גדולה מאוד למשמעות של סגרגציית תפקידים מגדרית (הכוונה היא לכך, שבתחום הבישול הנשים תמיד עושות עבודה כפויית טובה ובחינם, שהיא הבישול בבית, והגברים ממנפים את יכולות הבישול שלהם והופכים אותן למקור פרנסה. ועכשיו יש לנו שלושה שופטים שמנים לצד שופטת רזה אחת, ארבעה פיינליסטים גברים, ועדיין 95% מהמבשלים בבתים הן מבשלות), לא ממש ריסקתי את הפלאזמה עם השלט. כאילו, ניפוי האישה האחרונה איכשהו עבר חלק ובלי עצבים (התעצבנו - בן זוגי ואני - אבל לא זעמנו יותר ממה שהאיש שלי זעם על כך שמשאירים בכוח את אבי). לא יודעת האם גילי מעניינת יותר משי. לי היא בכלל לא נראית מעניינת טלוויזיונית, למרות שאישית אהבתי אותה מאוד והייתי שמחה לחברה כזו. מה שכן, את צודקת, גם שי כנראה יודח והוא היה מודח כבר לפני גילי אם לא היה מכין מנה גאונית לגמרי, שלא השאירה שום אופציה חוץ מאשר להעביר אותו. בשורה התחתונה, יהיו לנו כנראה בגמר: עמנואל שיש לו קהל אדיר, אבי שיש לו קהל אדיר, ואליהב שהוא גאון קולינרי + משעשע מאוד על המסך. ניתן לצפות לסטייה מההרכב הזה, רק אם מישהו מבין השלושה יעשה פאשלה מחרידה ובמקביל שי יכין משהו גאוני שלא ניתן יהיה לקטול. שימי לב, שגם בשנה הקודמת הרייטינג עיצב את זהות המתמודדים בגמר. אלקנה שהיה סוג של אבי משודרג מאוד, סמדי שסיפקה שואו אדיר וגם לה היה קהל יעד מכובד, ואינה, שלא היה לה קהל מי יודע מה, אבל היא התמקמה חזק על משבצת האנדרדוג (לא מתוקה, לא מנסה למצוא חן בעיני אף אחד, יפה, לא נגישה, זורקת שמות של מסעדות עם כוכבי מישלן וכד') וגם זה מושך הרי אנשים.