אביתר.. תעשה לי ילד!
ה העדי של עדי New member 4/12/05 #5 של מאיר ../images/Emo47.gif אבל אני בטוחה שגם אביתר מחזיק בגישה הזו..
A A N I g M A New member 4/12/05 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טייק מי נאו
0 0mroosh New member 4/12/05 #8 איזו חפוזה! לפני כן, את צריכה ליטול ידייך ג' פעמים. עכשיו: שכבי על גבך, ותשתדלי נורא שלא להנות. (אופ, אנשים מוזרים ). .
איזו חפוזה! לפני כן, את צריכה ליטול ידייך ג' פעמים. עכשיו: שכבי על גבך, ותשתדלי נורא שלא להנות. (אופ, אנשים מוזרים ). .
A AnGeLiNa JoNsOn New member 4/12/05 #9 פחחחחחחח../images/Emo141.gif גמני נתפסתי לג' פעמים. והם לא אנשים מוזרים, זה הדבר הכי מגניב שאי פעם קראתי! צריך לנסות מתישהו
פחחחחחחח../images/Emo141.gif גמני נתפסתי לג' פעמים. והם לא אנשים מוזרים, זה הדבר הכי מגניב שאי פעם קראתי! צריך לנסות מתישהו
R red moon in the sky New member 4/12/05 #13 יוייויויוווו../images/Emo6.gif יג'! "כואב לך? לא נורא. כואב לך? לא נורא. כואב לך? לא נורא" -שקט-
ה העדי של עדי New member 4/12/05 #11 אם היו לי י פעם ספקות לגבי חזרה בתשובה וקיום מצוות במלואן הן נמוגו בזה הרגע.. כאב לי אפילו לקרוא..