ומה עם האמת? היא לא חשובה לך? אלק אובייקטיבית.. ב ס ד ר !
ד דידי 9 New member 6/2/14 #56 זה באמת הכל עניין של מה שעושה לך את זה או לא במוסיקה....או מה עושה לך יותר או פחות.. *ובכל זאת ניצחתי אותו*
זה באמת הכל עניין של מה שעושה לך את זה או לא במוסיקה....או מה עושה לך יותר או פחות.. *ובכל זאת ניצחתי אותו*
A Anna Vasserman New member 6/2/14 #57 סבבה אבל שששששש..... שיישאר בינינו... גברים לא אוהבים שנשים מנצחות אותם...
ד דידי 9 New member 6/2/14 #58 הם חייבים להתרגל.....כי אין מוצא אחר! לא נמאס לך לשחק? שיפנימו ויתמודדו. ילדים גדולים.
A Anna Vasserman New member 6/2/14 #59 אז זו הטעות שלך! הם לא ילדים גדולים! הם ילדים מגודלים... ויש הבדל... אני תמיד אומרת שיש לי שני ילדים בבית. אחד בן 8 והשני בן 31...
אז זו הטעות שלך! הם לא ילדים גדולים! הם ילדים מגודלים... ויש הבדל... אני תמיד אומרת שיש לי שני ילדים בבית. אחד בן 8 והשני בן 31...
A Anna Vasserman New member 6/2/14 #61 אל תראי אותי ככה כל מה שכתבתי - כתבתי בלחש... בחושך.. בפינה... שלא יראו ולא ישמעו.
S shayCn New member 6/2/14 #65 סוק קלטת איך הבנות מנסות לחקות את השיחת דגים שלנו מאתמול בלילה? בחיי שמגיע להן "עטיפה" על הדברים האלו.
סוק קלטת איך הבנות מנסות לחקות את השיחת דגים שלנו מאתמול בלילה? בחיי שמגיע להן "עטיפה" על הדברים האלו.
S shayCn New member 6/2/14 #67 יש מצב שהתנהגות של נשים מגורות זה בעיקצוצים?כאילו מנסות להזיז לך עד שתתפוס,תהפוך ותצמיד?
ס סוקרטס פה New member 8/2/14 #78 במקום טריקים זולים... (הנמשלים לדגים) אני אתן לך חכה לייק אטרקס לייק כל היום תחשוב על המילים האלו אין סוף למשמעויות החבויות המשפט הזה כמו אוקינוס לאו דווקא לנשים תנסה להעמיק בזה כמה שיותר
במקום טריקים זולים... (הנמשלים לדגים) אני אתן לך חכה לייק אטרקס לייק כל היום תחשוב על המילים האלו אין סוף למשמעויות החבויות המשפט הזה כמו אוקינוס לאו דווקא לנשים תנסה להעמיק בזה כמה שיותר
S shayCn New member 9/2/14 #79 מכיר את זה משחר ילדותי אבל בא לי להיות אמיתי ולא לשחק איתה משחקים. כי אתה יודע,המשחקים איתה לא יגמרו לעולם.
מכיר את זה משחר ילדותי אבל בא לי להיות אמיתי ולא לשחק איתה משחקים. כי אתה יודע,המשחקים איתה לא יגמרו לעולם.
A Anna Vasserman New member 6/2/14 #46 הכל עניין של טעם אישי למאיר יש שירים שאני מאד אוהבת ביניהם: שער הרחמים גשם כמה אהבה אהבה קצרה חלומות אחרים ועוד ועוד...
הכל עניין של טעם אישי למאיר יש שירים שאני מאד אוהבת ביניהם: שער הרחמים גשם כמה אהבה אהבה קצרה חלומות אחרים ועוד ועוד...