אביתר בנאי

chuchi46

New member
אביתר בנאי

נשמע כמו נער עם קול צלול ותסביכים אישיים קשים... (לפחות באלבום הראשון). ועכשיו אני רואה בתמונות פה אדם דתי וכבר לא צעיר, שמצא את מקומו והגיע לשלמות... רק אני לא רואה איך הדמות שלו מסתדרת עם השירים והקול שלו?! (ד"א, פעם ראשונה שאני נכנסת הנה)

הילד גדל והתפתח ואפילו

דאג לספר לנו על זה
אם תשמעי את "עומד על נייר", האלבום האחרון שלו, זה כבר יסתדר לך הרבה יותר טוב עם התמונות..
אני לא יודעת לגבי השלמות, זה משהו שצריך לשאול אותו ולתחושתי הוא לא מרגיש שהוא הגיע לשם (לדעתי אין אדם כן שיאמר שהוא כבר שם כי משלמות אין לאן להתפתח ולא נראה לי שיש מישהו בעולם שמרגיש או בכלל רוצה להרגיש שכבר אין לו לאן להתפתח) אבל בכל אופן, אני מאוד ממליצה על "שיר טיול" ו"עומד על נייר", גם כי הם מעולים וגם כדי שהתמונות יסתדרו לך יותר עם הבנאדם ותשלימי לך קצת את הפער שבין התמונות לשירים.. ברוכה הבאה אגב..

TEENAGER1

New member
אני חושבת שהתשובה פשוטה מאד

עברו עשר שנים מאז האלבום הראשון. עשר שנים זה המון זמן. אני לא אותו אדם שהייתי לפני בגיל 7, ומן הסתם בגיל 27 לא אהיה מי שאני היום. כל אחד עובר תהליכים בחיים, משתנה, מתבגר, מוצא את מקומו, איך שלא תרצי לקרוא לזה. אני דווקא מאד רואה איך הקול של אביתר מסתדר עם האדם שהוא, ובנוגע לשירים - אם אני מבינה על אילו שירים את מדברת, אז כן, יש שירים מפעם שבהחלט האביתר של היום לא היה כותב. אבל זה חלק מהיופי שביצירה, לא? ההתקדמות, ההתפתחות והשינויים שמגיעים עם הזמן. ככה אני רואה את זה. ברוכה הבאה לפורום

chuchi46

New member
תודה על התשובות ../images/Emo140.gif

חח אני לא מתכננת להיות פה קבוע או משהו (אני לא הטיפוס שיהיה בפורום להערצת סלב
) וכן, מעניין לראות את השינוי ביצירה, ועדיין- הקול שלו עדיין לא מתאים לי לאיך שהוא נראה, וחוץ מזה- אני חושבת שדווקא השירים מהאלבום הראשון שלו הם הכי טובים, עם כל החולניות שיש בחלקם... הם יצירות מוזיקליות מדהימות לדעתי

TEENAGER1

New member
פורום להערצת סלב?

ממש לא איך שהייתי מגדירה אותנו, אבל איך שאת רוצה...

Anggie

New member
פורום להערצת סלב?

זה כלכך רחוק מזה. כולם פה חובקים שותפות אחת ויחידה,האהבה הגדולה לאביתר
לא הייתי קוראת לזה הערצה.זה תיאור מלוכלך מידי לאהבה טהורה כזאת.

chuchi46

New member
אני מתכוונת-

זה שהולכים ומצלמים ויודעים הכל על הבנאדם... הוא אמר ככה או קרה לו אחרת... לזה אני מתכוונת.

TEENAGER1

New member
אני ממש לא מבינה אותך

יש בעיה בלצלם בהופעות? זו פשוט דרך נוספת לחוות הופעה, ולשתף אחרים בחוויות שלך. זה לא שחיכינו לו מתחת לבית וצילמנו אותו בסתר כשהוא יוצא למכולת. "יודעים הכל" זו גם הגדרה קצת מוגזמת, נכון שחברה' פה (ואני בתוכם) יודעים הרבה על אביתר, אבל רוב המידע מתייחס ליצירה שלו, מתוך התעניינות ואהבה אליה. אין לי מושג מה אביתר אמר למי אתמול ואיפה הוא יהיה מחר, כל עוד זה לא קשור לאמנות שלו זה גם ממש רחוק מלעניין אותי. אולי אני לוקחת את הדברים שכתבת יותר מדי קשה, אבל אני מאד רגישה בכל הנוגע למילה "הערצה". זה לא מה שאני מרגישה שיש כאן, בטח שלא משהו שנובע מעצם העובדה שאביתר "סלב" לכאורה. אני אשמח להפנות אותך לערך של המילה הזו בויקיפדיה, ואולי תביני למה זה כל כך רחוק... http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%A6%D7%94 "כאשר התחושה מלווה גם ביכולת לביקורת שקולה והתייחסות עניינית לצדדים החיוביים והשליליים בנערץ, הרגש הוא הערכה ולא הערצה."

chuchi46

New member
לא רוצה ויקיפדיה../images/Emo6.gif

כנראה שבאמת לקחת את הדברים שלי קשה מידיי
בכל מיקרה- מה שאני אוהבת אצלו זה המוזיקה, ואותה- לשמוע, בלי יותר מידיי ניתוחים והסקת מסקנות. מה שהביא אותי הנה היה כבר כמו שאמרתי- ההבדל בין הדמות שמקשרים לקול לדמות שהוא באמת- עזבו את השינויים שעבר. ולכן- אני לא מתכוונת להצטרף
שבוע טוב שיהיה לכם

הפכת להיות אני בתחפושת! ../images/Emo12.gif

מי הרשה לך?
זו פגיעה בזכויות יוצרים! אני אתבע אותך!

../images/Emo6.gif

הצילום הוא לצורך פרסום, ה"לדעת הכל" אז.. א. תגדירי הכל ב. זה לא כזה קשה, אני אפילו לא חובבת חיפוש בגוגל, אני פשוט יודעת כי מעדכנים אותי בדר"כ
ולגבי מה קרה לו ומתי ומה הוא אמר אז.. עם כל האהבה שלי אליו- למי אכפת???
אם הוא יגיד לי משהו אני אדע אותו אבל מעבר לזה... אני מבינה את הרעיון שלך כי בדר"כ המילה פורום מקושרת ישירות עם המילה מעריצים, אבל מסתובבים פה ושם גם אנשים שפויים בפורמט הזה וחבל לפסול מראש.

למעלה