אביר מודרני......

אביר מודרני......

היי חברים, יש לי שאלה ... אולי תוכלו לעזור... היה חבר בפורום שנקרא אביר מודרני... בחור חיובי
הוא חי כיום בפרק ב' נשוי... בשנית עם תאומים... הוא פרש כי הבין כי הוא לא מתאים כי הוא נשוי.... מה אתם חושבים להיות נשוי בפרק ב' מתאים לפורום או לא
אשמח לקבל תגובות בנושא...
שלםכ דנדוש

s h o o s h a

New member
להיות נשוי בפורום

היותו של האביר נשוי אינה צריכה להפריע כהוא זה על השתתפותו בפורום מה גם שהוא יכול בהחלט להביא עמו זוית ראיה של אחד שחָוַוה זוגיות ראשונה וחוֹוֱה זוגיות שניה. לא מתאים? לטעמי אין דבר כזה. אני את משבר הזוגיות שלי פתרתי לפני מספר שנים ו"פעילה" בפורום זוגיות במשבר ומרגישה שאולי נסיוני יתרום לאחרים אשר מצויים במצב בו הייתי אז. אביר מודרני - אם חשת נוח בבית זה (תראה, עוד נשארו קישוטים מהמסיבה של ניצת ובכלל, הבית הזה מאופיין בהכנסת אורחים ורוח טובה) ראה את עצמך חופשי לחלוטין לבוא כאוות נפשך ולומר את דברך (ניצת, קצת נסחפתי ולקחתי לעצמי זכות הזמנה. אבל ... זה בסדר, נכון?) המשך ערב נעים ומהנה לכולנו

מאדי 1

New member
סקר

רפרוף מהיר על כל ההודעות בעמוד הזה העלה את התוצאות הבאות:
לפחות חצי מההודעות בעמוד יכלו להשתרשר על ידי נשואים ולא נשואים באותה מידה
וגם על ידי נשואים שמאושרים בנישואי פרק א' שלהם
מצדי (ורק מצדי) כל התובנות על אהבה ועל בינו לבינה יתקבלו בברכה.

איזו שאלה....

אותי הפתיע שהרוב הגדול כאן מתכונן וחולם (או שגם זה לא) על הפרק הזה, השני, בעוד שדווקא אלו שבפנים כבר לא כאן בהמוניהם, שזה נראה לי מקומם הטבעי לגמרי.

תודה ועצה כללית.

לרגע חשתי שאני לא מתאים אבל לאור החיוביות אשמח להיות כאן. אזרוק משפט בומבסטי כעצה אבל כל אחד/ת לגופו של עניין. מציע לא להתחתן שוב.רק בנישואים ללא רבנות.משהו שלא יחייב. ברגע שאין התחייבות הנישואים/החיים השניים יותר טובים. גם לא להתחתן כשיש ילדים עד גיל 15 לפחות.כשיש ילדים ברקע וכשיש ילדים משותפים זה הופך ללא טוב.לא בין הילדים אלא בין בני הזוג. אומר על עצמי בלי בושה עשיתי טעות שהתחתנתי שוב והבאתי ילדים עם השניה.קיבלנו לחיות פעם אחד אז צריך שיהיה רק טוב.

אמנם כתבת את הדברים בדרך

פשטנית מאוד אך לא יכולה שלא להסכים איתך בעניין הנשואים בכל פעם מחדש אני מתודעת לעניין שנשואים הם מתכון בדוק להרס האהבה...

תודה לך שחיזקת את דעתי

חשבתי ועדיין חושבת שכשיש ילדים ובעיקר בגיל ההתבגרות זו התעללות בהם ובבן הזוג להתחתן לגבי הרבנות גם אני חושבת שבזוגיות שניה אם לא מתכננים להביא ילדים לעולם מספיק חוזה ללא רב

למעלה