אבירי האור הקסום!

eliacats

New member
אבירי האור הקסום!

אוקי ראיתי שיש פורום של סדרות מצוירות והיייתי חייב לבוא לבקר ולשאול.. מישהו פה מכיר את הסדרה המדהימה הזאת? אבירי האור הקסום.. ממה שאני יודע היא שודרה ב1987.. אבל אני ראיתי כל מיני פרקים בתקופה יותר מאוחרת( אני יליד 88 ונראה לי שזה שודר ב1996 או משהו) בכל מקרה ממש מעניין אותי אם יש דרך להשיג את הפרקים, להוריד מאיפהשהוא.. לא יודע.. פשוט סדרה מעולה! היא מהתקופה של קפטן פלאנט שגם הייתה אחלה סדרה, וגם אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד אותה.. אז יש פה מישהו בכלל שזוכר את הסדרה הזאת? ושיוכל לכוון אותי לאנשהו? תודה רבה לכולם. אליה.

eliacats

New member
לא מתאים ../images/Emo10.gif

הייתי שם, חיפשתי, ומצאתי שבאמת יש שם פרק להורדה, אבל הוא לא עובד הלינק. והבחור שעבד על האתר לפני שנים לא מעדכן אותו ממש כבר
אם יש מקטם אחר למצוא את זה, אפילו באנגלית..

יש דרכים לא חוקיות ואסור לדבר על דרכים כאלה

בתפוז
אאל"ט יש פרק אחד בעולם המצויירים ודרך שיתוף קבצים אבל כמו שאמרתי אסור לדבר על זה פה, אז אני חוטם את פי X:

porky169

New member
דעו לכם../images/Emo134.gif

שבכלל אין אפשרות להשיג תוכניות באופן חוקי כי אם רוכשים את הסדרה מחברת ההפקה המקורית אז זה רק באנגלית ולא בעברית ושאלתי את ערוץ הילדים אם יש להם אפשרות למכור רק את פס הקול העברי אז הם אמרו שגם לא. לכן אני לא מבין למה זה לא חוקי אם אין בכלל אפשרות להשיג את זה באופן חוקי?

thumbelita

New member
היותר חדשות מתחילות לצאת עכשיו בDVD

כמו "פיטר פן", "בת הים הקטנה", פוקה (סרטונים אם לדייק) ונדמה לי שגם "מיצי מימי ועוד". אהה וגם "דובוני אכפת לי" אתה כנראה צודק לגבי השאר, אבל אם הן לא קיימות בעברית חוץ מאצל חברות ההפקה איך בכלל אפשר לשתף אותן? (אני לא שואלת כדי להוריד, אלא באופן כללי- אני פשוט לא מבינה איך אפשר להעביר את זה למחשב..-כלומר תשובה "חוקית", שלא תמחק)

למעלה