אבירים

יהילי

New member
אבירים

קשה לי להבין אותם. האם הם רק בעמדת פוטנציאל או מימוש בשטח. רק אביר החרבות נהיר לי.בפריסה הוא פשוט מסמן לי על אדם או מצב שמגיע בתוך שעה. מניסיון.

תלוי באיזה אביר ובאיזה נושא

אני לא חושב שיש מקום להכללות בין כל האבירים. כל אחד מתנהג שונה לפי הסיטואציה. כפי שאמרת, אביר החרבות פועל במהירות, בנחרצות ואף באגרסיביות. אביר המטבעות מצד שני יכול לקחת חודשים עד שהוא מחליט לפעול. אביר הגביעים מחפש תמיד אחרי הריגוש הבא. אביר המטות פעיל מאוד. היום הוא פה, מחר הוא יכול להיות בצד השני של המדינה.

האבירים מבחינתי משולים

לשוטה + אס בידו. אני אוהבת לדמיין וכשאני מלמדת את האבירים אני משתמשת בכך. למשל אביר המטות - השוטה מחזיק בידו את אס המטות. יש לו רצון, רעיון, יכולת והוא יוצא לדרך חדשה. אבל זה בגדול מאוד כי כמו שכתב נתנאל, לכל אביר יש את המשמעות המיוחדת לו כפי שאביר החרבות פזיז למשל מדי...

יהילי

New member
אביר המטבעות

הילה שלום. מעולם לא למדתי באיזה קורס. אבל מזה 10 שנים שאני מנסה לבד ולומדת בשיטה של פתיחה, רישום ובדיקה. ומנסיון זה ראיתי דברים ממש מרתקים. קשה לי להבין את האבירים משום שהם מנסיוני ``הבטחות באוויר ולא רציניים`` אביר המטבעות מסמל עבורי אדם רע שלשונו גסה. ממה שקראתי כאן הבנתי כמה דלים ידיעותיי, הדיונים מרתקים ונוגעים ברבדים עמוקים . אין ספק שזה עידן אחר. אני חייבת להודות שמכל שרשור אני לומדת. תודה.

יהילי

New member
אביר המטבעות

הילה שלום. מעולם לא למדתי באיזה קורס. אבל מזה 10 שנים שאני מנסה לבד ולומדת בשיטה של פתיחה, רישום ובדיקה. ומנסיון זה ראיתי דברים ממש מרתקים. קשה לי להבין את האבירים משום שהם מנסיוני ``הבטחות באוויר ולא רציניים`` אביר המטבעות מסמל עבורי אדם רע שלשונו גסה. ממה שקראתי כאן הבנתי כמה דלים ידיעותיי, הדיונים מרתקים ונוגעים ברבדים עמוקים . אין ספק שזה עידן אחר. אני חייבת להודות שמכל שרשור אני לומדת. תודה.

למעלה