אביעד אתה ????????

אביעד אתה ????????

אז נתת לבחור עצה היום בתוכנית אבל מה זו ההליכה הזאת אח"כ? הבנו שאתה הומו ומנסה להראות את זה אבל ללכת כמו ברווז? למה אתה מנסה בכוח להוציא את המניות שלך החוצה ? תתפלא אביעד אבל יש הומוהים שהולכים רגיל ולא מנסים להשפריץ את הנטיות שלהם החוצה בצורה מלוקקת כמו שאתה מציג אותה !!!

בן מלצר

New member
אולי די! לתוכנית קוראים "דייט לסט

לסטרייט" להזכירך. כלומר, יש סיכוי רב שיהיה שימוש חוזר במושגים הומואים, נטיות הומואיות והתנהגות הומואית ושאר דברים שעושים פער מסוים בין הומו לסטרייט. אז למה אתם כל הזמן מתבכיינים פה על הצגה מוגזמת וברוטאלית של הומוסקסואליות? זה המטרה של התוכנית - ההומו שמצליח לסדר לסטרייטים טת החיים הרומנטיים. אתה לא מצפה שיביאו לך איזה הומו שמתנהג כמו שחקן כדורגל או כמו מתאגרף, נכון? זה יהרוס את כל הקטע של התוכנית. אביעד הוא גדול וממש לא מפריעה לי ההחצנה והגינונים שלו.

S h a m i

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif

Miss Kitty

New member
../images/Emo3.gif

זה לא שהוא עושה ככה בכוונה בשביל התוכנית.. הוא הולך ככה גם מחוץ לתוכנית.. לכל אחד יש את ההליכה שלו, ושל אביעד זה ככה

resputin

New member
נטלי היקרה,

גם לי יש שאלה לי אלייך, מה כואב לך מאביעד? נכון, הוא לא "ייצוג הולם לקהילה" והוא גם "מוחצן מדי" ועוד הרבה דברים, אבל אתם צריכים להבין שחלק מהתפקיד שלו בתוכנית, על מנת שהוא ימשיך להיות רלונטי, זה איפשהו להקצין את עצמו וההתנהגות שלו. עם זאת, הליכתו, צורת הדיבור שלו, תנועות הידיים שלו.. כל אלה לא ממש רלוונטים לקונספט. אז הוא הולך כאילו תקוע לו קונוס בישבן, נניח, סבבה...ו
ככה הוא. זהו זה. זה "דייט לסטרייט" לא "הומואיםRאס".. כל ההתנהלות שלו לא רלוונטית, רק המהות שלו והנוכחות.

שעמומון

New member
אני לא חושב ש..

אביעד מתנהג כמו "הומו" כי הוא חייב, אלא הוא מתנהג כמו מי שהוא מרגיש שהוא זה שזה התנהגות אופיינת לאוחצ'ות, אז מה? זה לא אומר שהוא בכוח מוציא את המיניות שלו אביעד ידוע בתור אחד שעושה מה שבא לו, גם בתוכנית, גם ברדיו, גם ברייטינג... אני לא חושב שזה כדי להחצין בכוונה.. בכל מקרה כל הכבוד לו שהוא הגיע לאן שהוא הגיע כבר

AOKRAT

New member
../images/Emo41.gifאביעדוש המדהים

היי חומד רק רציתי להגיד לך -נטלי שעביעד הוא מדהים והורס שלמרות שהוא הומו הוא משגע אותי מרחוק אני רק לא מבינה את הקנאות הזו שיש לך הרי זה לא יכול לנבוע ממשהו אחר הרי הוא מושלם.... חולה עליך אבבביייעעעדדד(עכשיו אני בטוחה שהוא שמע לא?)

mrslbm77

New member
נטלי...

תקשיבי מתוקה יש לי המון חברים הומואים וכנראה שאת לא מבינה אותם אם את שופטת אותם בגלל הליכה או כל דבר אחר... לא משנה איך אביעד הולך,אוכל,ישן,או משתין, הוא אדם מקסים בפני עצמו יש לו המון כוח ואנרגיה חיובית כשאני רואה אותו על מסך הטלויזיה . אז בבקשה ממך את רוצה להביע דיעה אז בבקשה אבל אל תראי כמה את שיטחית ותסתכלי על בן אדם לפי מראה החיצוני ודרך אגב אני חולה על המראה של אביעד ועל איך שהוא מדבר וכל מה שהוא עושה או מוציא מהפה גורם לי לצחוק כי הוא כזה והוא אוהב את החיים אז אל תנסי להרוס.... ועוד משהו: " הגמל לא רואה את הדבשת שלו..." אז תסתכלי בראי מאמי ותראי שבאמת אף אחד לא מושלם.. תודה ולהתראות מרסל מעריצה של אביעד

למעלה