אביסלע ספורט

אביסלע ספורט

‏ אימון אישי לאבוקסיס » מעט לפני המפגש מול הפועל תל אביב, ולמרות שמימיו לא הפסיד בדרבי (בצד האדום), אלי כהן מנסה לצנן את ההתלהבות. "להפועל עדיין יש יתרון עלינו. הם בתקופה טובה, והם רצים גם באירופה", מסביר מאמן מכבי תל אביב, "אני מקווה שנהיה טובים, שנשחק כדורגל טוב וננצח. זה דרבי ראשון שלי עם מכבי ואני רוצה להתחיל ברגל ימין. אני רוצה לשחזר במכבי את המסורת שלי עם הפועל בדרבים". "זה לא משחק רגיל. אנו מרגישים את האווירה, המתח והרצינות", מפרט כהן, "לאט לאט זה יילך ויגבר. בשביל לנצח נצטרך לבוא יותר רגועים מהפועל". לפני האימון כינס כהן את שחקניו לאסיפה, במהלכה הקרין בפניהם קטעים מהניצחון 0 :4 על בני יהודה בשבת האחרונה. "תראו איזה כיף זה, כשמשחקים נכון אז גם הכדורגל נראה יפה", הוא אמר, "אני רוצה שתשחקו ככה גם ביום ראשון". משה מישאלוב הוסיף: "כל אחד יודע מה המשמעות של הדרבי. אנחנו רוצים לצאת לדרך חדשה, ואני מאמין שגם נצליח". אלי כהן מתכוון לשמור על ההרכב שפתח בשבת, ושוב ישאיר בחוץ את ג'ובאני רוסו ויוסי שבחון. סימן השאלה היחיד בהרכב היא בעמדת הקשר האחורי, כשליאור ג'אן עשוי לתפוס את מקומו של איוון ראזיץ' המאכזב. מכבי ת"א הגישה תלונה בשמו של הבעלים לוני הרציקוביץ' למנכ"ל ההתאחדות, ליועץ המשפטי ולתובע ההתאחדות על התבטאויותיו של עמוס לוזון בסיום המשחק בין הקבוצה למכבי פ"ת. הרציקוביץ' טוען כי לוזון עבר על התקנון המשפטי של ההתאחדות ודורש שיינקטו נגדו הליכים משפטיים. מוסיפה כי לוני הרציקוביץ' ביטל את הסכם האימוץ עם חברת טי גלאס, שהיתה אמורה להיות מופיעה על חולצות שחקני מכבי ת"א. ככל הנראה, הבוס של מכבי ת"א לא היה מרוצה מהסכום הנמוך אותו היתה אמורה טי גלאס לשלם. ייתכן כי הרציקוביץ' בונה על ניצחון בדרבי, שיעלה מחדש את ערך המותג שלו.

למעלה