אבינדב.

אבינדב.

העיינים השחורות החודרות... השיער הקצר המדולל... הזיפים הסקסיים... השפתיים היבשות... החיוך המקסים שלו... הידיים הקצת שעירות שבזמן השינה מטיילות איפה שרוצות... החזה הצנום עם השיער במקומות הנכונים... הפטמות הקטנות שעומדות זקורות כי קצת קר לו... הטבור שמכוסה בשיערות שחורות חמודות... הבוקסר הלבן של דלתא שמכסה את הדבר הגדול היפה השעיר והחם שלו... התחת הסקסי והחטוב... הרגליים השעירות והארוכות... הוא קיים... אני גם יודע את השם שלו... אבל יש בעיה אחת קטנה... אבינדב שלי סטרייט...!

דברי המשורר...

אויש איזה הגדרות סקסיות פשוט עמד לי שקראתי את זה.‏ תראה נראה לי ‏‏(יכול להיות שיש חולקים‏) שלפי ההלכה אסור לך לנסות לשכנע אותו להיות הומו ‏.כידוע שאפשר לכנע סטרייטים שיהפכו להיות הומואים או ביסקסואלים.‏ אבל תראה לא חסר אנשים הדומים לבחור שתארת יש הרבה כאלו וכאן אפשר להכיר אותם ‏.‏ בשביל זה יש את משפחת הומואים דתיים וכולם כאן משפחה אחת ויעזרו לך למצוא אותו.‏ ואם אפשר לספר לפני כמה שנים בהיותי נער סקסי וחמוד הלכתי עם חבר לנופש בצפון כמה ימים ישנו בצימר וחברנו מיטות ‏‏(סתם לא במטרה ל...‏) בקיצור נרדמנו אני התעוררתי בלילה והתחלתי לנוע לכינו עד שאפילו חיבקתי אותו.‏ אוי איזה כיפ זה היה עמד לי בטירפ אבל ‏,‏ לא להרבה זמן אחרי חצי דקה הוא כנראה התעורר והזיז את היד שלי התגלגל לסופ המיטה והמשיך לנום ‏‏(הוא היה סטרייט סקסי ‏‏) אה,‏ ומאז אני בתול חובב תמונות וסרטוני הומואים וביסקסואלים.‏ לא נורא מאמין שאמצא מישהו כמוני בקרוב ‏.‏ שיהיה בהצלחה !

למה להתאהב בסטרייט כשיש כל כך

הרבה הומואים? חבל על הזמן, האנרגיה והדמעות.

ספר ריק

New member
בגדול אני מסכים...אבל

לא תמיד בוחרים במי להתאהב... אומרים שכל אחד בחיים שובר לבבות והלב שלו נשבר. כי גם התאהבות בהומו לא תמיד תגמר בזוגיות, כי זה תלוי גם בצד השני. ואם יש זכר בקרבתך שאתה אוהב את המראה והתכונות שלו, קשה שלא להתאהב... (כפי שעבדכם הנאמן חווה על בשרו עם מישהו מהכיתה
. לפעמים לא ברור לי אם אני שמח או עצוב שפגשתי אותו בחיי...)

נכון, בגיל הנעורים מתאהבים גם בבלתי-אפשרי

ילדות רבות מתאהבות בכוכבי קולנוע, ובסלברטאים אחרים. אבל כשמגיעים לגיל בגרות, 18 או 21 בערך, הנער והנערה מבינים שאין טעם אפילו להתחיל להתאהב בבלתי-ניתן-להשגה. גם אני התאהבתי במורֶה שלי ובמדריך בבני עקיבא...היו לי פנטזיות מפורטות... אבל אז הייתי בן 15.

ספר ריק

New member
תסלח לי, אבל אין קשר לגיל הנעורים.

כמו שאמרתי, אפשר גם להתאהב בהומוסקסואל ולהתקל בסירוב מצידו. אנחנו לא בוחרים במי להתאהב. מתאהבים באנשים שיש להם מראה ותכוננות שמשובבים את לבנו, ללא התחשבות בסיכויי ההצלחה שלנו איתם.

eclipse angel

New member
אויי מה זה השם הזה- בטוח הומו חחחחח

אוי אין על שעירים יפים וגבריים :)))

למעלה