אביטל...מופע....מדהים...

RossandRachel

New member
אביטל...מופע....מדהים...

היה פשוט מדהים!!!! באמת חבל על הזמן!!כ"כ נהניתי...חוץ מזה שבקשו ממנה לצמצם אז היא לא שרה שירים ממרילו, אבל כ"כ אהבתי...והיא הייתה כזו חמודה באה ואמרה לנו שלום והיא אלתרה והיה כ"כ מצחיק!!!! ואז באמצעמ ישהי התעטשה אז אביטל ככה באמצע ההופעה אמרה לה "לבריאות"...והיא עשתה חיקויים ובעיקר צחוקים ברצף... ולא פחות חשוב- חבר שלה...ממש ממש חמוד...שתדעו...

אביטלוש כזאת ממי../images/Emo9.gif

אני מתה עליה אי אפשר להפסיק לאהוב אותה
אני מתה לראות את ההופעה הזו.אני אוהבת לשמוע את אביטל שרה
.בפעם הבאה שזה יציג אז אני אלך לראות.

שירנטע

New member
היה פשוט מ-ד-ה-י-ם-!

בפעם הראשונה שראיתי את אביטל לפני 3 שנים ב"מרילו" חשבתי שהיא מדהימה ומוכשרת! אבל היום... וואו!! אין לי מילים פשוט! היא הרבה יותר ממדהימה!! היום ראיתי שיכולת המשחק שלה לא פחות טובה מיכולת השירה (שהיא דבר מדהים בפני עצמו) והמהירות שהיא מחליפה דמויות! וואו! אין לי פשוט מה להגיד חוץ מזה שהיא מ-ד-ה-י-מ-ה-! אתם חייבים לראות את זה!! אביטל אמרה לי שההצגה הבאה תהיה ב-27 במרץ (כשאני אהיה בטרינות
) ושבוע אחרי זה תהיה עוד אחת והן יהיו באורך מלא ויכללו גם שירים מ"מרילו"..

RossandRachel

New member
מאיפה??

יש לך את התמונות??צילמת שם?? באמת יכולת כזאת של משחק היא ממש נדירה..היה פשוט מדהים..באמת... ובסוף ההופעה ככה כולם התנפלו עליה אז השתחלנו מהר להגיד שהיה יפה וביי וזהו... ואנחנו בטוח בטוח נבוא להופעה הבאה...יווו איך חיכיתי ל"גבריאל"...

שירנטע

New member
כן, צילמתי...

צילמתי סירטון של 12 דקות וממנו הוצאתי את התמונות.. רוצה שאני אשלח לך אותו?? וגם אני כניראה לא אבוא להופעה הבאה כי אני אהיה בטירונות...

שירנטע

New member
חח אופס...

חשבתי שכתבת שאתן לא בטוח תבואו להופעה הבאה, בגלל זה כתבתי 'גם אני'... בכל מקרה, אני בטוח אלך לזה שוב מתישהו!! אני חייבת לראות את המופע המלא!

שירנטע

New member
אני חושבת שראיתי אותך...

פשוט לא הייתי בטוחה שזאת את.. ראיתי בנות שבאו לאביטל בסוף ואמרו לה שהיה ממש יפה ואח"כ הלכו אז יכול להיות שזה אתן...

שירנטע

New member
חחח כן..

גם אני לא נשארתי למופע השני.. ראיתי רק את ההתחלה שלו, היה משעמם לאללה!!

RossandRachel

New member
אהבתי גם...

את האלתורים...עם המטוס והאודישן והפאה הבלונדינית שיכלה להתאים בול למראה האשכנזייה שלה....חחח יוו..אני זוכרת איך חברה שלי הייתה בהלם שאביטל חצי מרוקאית...חחח גם זו פעם ראשונה שאני ממש רואה אותה בתפקיד קומי (כי התפקיד של אלה הוא דרמטי מאד...) וממש אהבתי...

RossandRachel

New member
"הקסם שברגע"

בבית קפה של הקאמרי..מופע פרטי של אביטל לבני המדהימה!

למעלה