אביטלי

חן.

New member
אביטלי

את יותר מידי לא כאן ואני מודאגת קצת מהענין..... קרה דבר לא טוב?

avitalp

New member
חנוש

אני כאן... עוקבת, בשקט, בימים האחרונים... ימים לא קלים.... תודה על הדאגה..... אני אדבר איתך... הגיע זמן הקפה... :) אביטל

חן.

New member
אהלן, יום טוב....

אני שמחה לראותך, וכשלא קל יש גם טלפון, ואני עולה על יצועי מאד מאד מאוחר כך שאפשר להתקשר ולהוריד מועקות מהלב.... ובאמת הגיע זמן הוצאה לפועל של קפה... :)

יערית

New member
אביטלוש..

מה קורה? למה ימים לא קלים? איפה הידיד שלנו קומפיוז נעלם? ולמה רק את שותה קפה? אשמח שתעני לי בפרוטרוט. יערית-רצה למשמרת צהריים.

avitalp

New member
השומרת קונפוז אנוכי?? ;-)

ולשאר שאלותייך - אני מנחשת ניחוש פרוע, שלא רק אני שותה קפה כאן.... :) מה עובר עלי בימים אלה? - לא כאן המקום לפרט... אך אל דאגה - אני מהזן השורד.... שתהיה לך משמרת נעימה, אביטל.

חן.

New member
ליערית המודאגת

ואולי מתגעגעת? קונפיוז נמצא בחו``ל יחזור בעוד שבוע.... ובינתיים...שיהיה לך יום נעים....

softy

New member
הקונפוז המתרומם הזה

נסע לו לבלות בח``ול והשאיר כאן פורום עורג וכואב,מתגעגע וחרמן. חבל שלא ידעתי קודם! יכול להיות שהייתי יכול לעזור למלא כמה חורים ריקים שנשארו בהעדרו. סופטי שם נפשו בכפו.

ה-שונית

New member
נה נה בננה

אז מה? רק אותי הוא טורח לספק גם מחו``ל? תקנאנה ותקנאנה שונית (שרשימת המתנות שתקבל הולכת וטופחת)

אור-לך

New member
אז ל-מה אתה מחכה...?

נשאר לך עוד שבוע להשביע את הפורום... אור (שנראה לה שתוך שבוע החורים יקיאו את תכולתם...).

softy

New member
תפסת אותי לא מוכן..

אבל שבוע בהחלט יספיק לי. סופטי אני את שלי עשיתי.

ה-שונית

New member
עוד לא עשית כלום

ואם אתה לא מוכן כבר בתחילת השבוע, איזה ערבון יש לנו להמשכו. שונית (ששונאת אנשים שלוקחים לעצמם קרדיט שלא מגיע)

אור-לך

New member
אז יאללה...

תתחיל לעשות...השבוע עוד מעט מסתיים ועדיין לא ראינו כלום... אור (שחושבת שאין כמו לתפוס אתכם לא מוכנים...).

יערית

New member
יערית בחוסר אונים

לא יודעת כבר איך להסביר את הרגשות המעורבים שלי.. למי שבקשר איתו מעבר לים,אפשר למסור לו את געגועי, לבטיי,תחושותיי,וכל מה שמשתמע מזה. יערית.

למעלה