אני חושב שהכי נכון...
אני חושב שהכי נכון בשביל אביחי, זה להשאיר את הטופיק העליון של עכשיו למעלה לשנה שלמה, ועוד שנה, לא רק שנזכור את היום הזה כהיום הכי עצוב של הפורום עד עכשיו (מקווה מאוד שלא יהיו עוד כאלה....), ואז גם אולי נצליח לראות שזה לא סוף החיים. האומנם זה יום מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד עצוב, שחייבים לזכור אותו, אבל זה לא סוף החיים, ומחר זה רק עוד יום. רק שזה "רק" עוד יום בלי חבר. אנחנו נראה שבעוד שנה, אנחנו נזכור את זה, והצלקת תשאר, אבל כבר נלמד להתמודד עם זה, והדבר היחיד שישאר לנו לעשות, זה לקוות. לקוות שלא יהיו לנו עוד ימים נוראיים שכאלה. אני חושב שאם כל אחד בפורום הזה, שבאמת איכפת לו, יסים תזכורת לאביחי בחתימה שלו. למשל מה שדני עשה. אני כבר עשיתי. בואו כולנו נכתוב מינימום מילה אחת בחתימה שלנו. שנזכור את הבנאדאם הזה לעל חיינו. ושהיום הזה לא יעבור כמו כל יום רגיל. שהיום הזה יהיה חקוק בלב ובנשמה שלנו, שחבר שלנו כבר לא איתנו. ותחשבו מה שעובר על כל המשפחות והחברים של ההרוגים בפיגועים. אצל רובינו זה חבר שמכירים אותו מהרשת, ומהפעם פעמיים שראינו אותו, או אפילו פחות. אצליהם זה כל החיים. אז שוב, בואו נשאיר את הנושא העליון בדף הראשון לשנה, ונוסיף כמה מילים לאביחי בחתימה שלנו. אני העלתי את הנושא הזה בפורום של החברים שלי כאן מארה"ב, והם רוצים למסור שזה יום עצוב גם בשבילהם, ואחרי בקשתי, האולי מוגזמת, הפסקנו את הפורום רק ליום אחד. וגם מחר, אמרנו הלי ספאמים, ובלי כלום. הם כנראה ממש לקחו את הרגשות שלי לליבם. תודה רבה, בן ג'יני.