אביזרי שיקום

עDי

New member
אביזרי שיקום

שלום, עלי לאבחן ולבצע התאמות שונות עבור אישה נכה. האם קיים שאלון ספציפי איתו נהוג לאבחן? כמו כן אודה על הכוונה לגבי מכונים/ חנויות בהם ניתן להתרשם ולרכוש אביזרי שיקום שונים- באיזור חיפה ו/או המרכז. רוב תודות..

אני מתפלא

ביצוע הערכה של הערכה והתאמות לנכה לא יכול להתבצע ללא ידע מקיף בנושא. לא יתכן מצב שבו מרפא יתלמד על מישהו תוך סימון V על שאלון. את הנושא לומדים תוך קבלת הדרכה ומעבר קורסים כמו בכל תחום אחר במקצוע שלנו.כמו כן עפ"י תקנות חדשות נדרשת הסמכה רשמית לצורך ביצוע הערכות דיור.

עDי

New member
ובצדק..

מספר פרטים חשובים שהיה עלי לציין: הנני סטודנטית לריפוי בעיסוק- ההערכה וההתאמה אשר אותם אני צריכה להעביר הם לצורכי לימוד. מדובר בתיאור מקרה בלבד, ואינני מתכוונת להעביר את השאלון במציאות. לתשובתך אודה.

יש שאלון תפקודי A.D.L

של המוסד לביטוח לאומי ממנו ניתן אולי לצאת. אשר להתאמות שוב זוהי תורה שלמה. השאלה מהי המגבלה בה לוקה המוערכת. תני קצת יותר פרטים ואנסה לעזור. אשר לספקים זהו פועל יוצא של העזרים הנדרשים. את יכולה לפנות אלי בדוא"ל ואנסה לעזור לך.

א ו ט י

New member
המלצה חמה...

אם מדובר בצורכי לימוד הייתי ממליצה לך לגשת לאחד ממרכזי התצוגה של יד שרה, שם תוכלי לא רק לקבל הדרכה על האביזרים הקיימים והיכן ניתן לרכוש אותם, אלא גם תוכלי להתנסות באביזרים, לחוש אותם ולהכיר את היתרונות והחסרונות שלהם. מרכז התצוגה הראשי נמצא בסניף ירושליים, אבל יש גם מרכז תצוגה מרשים בנתניה ובת"א. כנסי לאתר של יד שרה ותוכלי למצוא המון אפשרויות... בהצלחה!!!

למעלה