אביזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אביזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם מוזמנים לכתוב בשרשור הזה אילו אביזרים של דיג'ימון (ברצינות? לא ידעתי) יש לכם ואם אפשר להוסיף גם תמונות שלהם. לי יש: קלפים שבטח כבר נאבדו מזמן (עכשיו שאני חושב על זה יכול להיות שאני יודע איפה הם) איזה ז'קט של דיג'ימון שבטח קטן עלי כבר באיזה שבעים מידות והדבר הכי מגניב: בובת סאבמרימון שאפשר להפוך אותה לביצת האמינות ואחר-כך להפוך אותה שוב לסאבמרימון! ולאח שלי יש בובה כזאת רק של פליימדראמון (עוד לא הצלחנו להפוך אותו לביצה, זה קשה נורא) ולבן-דוד שלי יש גם כאלה של שורימון (ביצת הכנות), דיגמון (ביצת הידע) והלסמון (ביצת האהבה).

אגב...

לפני כמה זמן איזה חמור בפורום DBZ התווכח איתי ואמר לי שדיג'ימון זאת סדרת מקור של פוקס קידס ושזאת התגובה שלהם לפוקימון. מטומטם.

אלונה X

New member
רק של דיגימון??

אפילו תמונות אין לי כבר. נימחקו. נישארו לי כמה פרקים של עונה 4 וזהו...

Kenny Girl

New member
יש לי בין 10-20 קלפים של דיג'ימון

(4 של מאט ^_^) 3-5 קלטות (שתיים של הקלטות וכמה עם פרקים) וזהו... אה והרבה הרבה תמונות

לי יש...

115 קלפים,5 אלבומים שלמים עם מדבקות+מדבקה מתחלפת כזאת של פאטאמון
אנג'מון
מגנא אנג'מון,ולאח שלי יש בגד ירוק,אה!וגם צלחת שקניתי בשני שקלים...

טיקיי

New member
לי יש קלפים

והיו לי קלטות רק שאין לי מושג איפה הן ויש לי דברים במחשב...

Digi Lista

New member
אמממ...

טוב נתחיל... הקלטות של כול עונות כמה פעמים קלטת וידאו של "הקוואצ' האמיריקאי"(לא משהו) דיסק מוזיקה של הקוואצ' האמיריקאי(הדיסק בסדר גמור) בובות ממולאות(אבל לא בדיוק פרווה,הן קטנות יחסית ויש בותן מין קלקר)של אגומון וביומון שקניתי בטורקיה(ליתר דיוק קנו לי,אני הייתי עם אינפוזיות להנאתי...) בובות באותו הגודל של וימון ואגומון שמשמיעות משהו בנוסח("אגומון דיג'יגדל")בקול מוזר. שלוש בובות קטנות יותר של דיגמון(כוח קידוח,ההרגל..
),גוממון וגאטומון(משהו מזויף לחלוטין) קלפים מזויפים(ויש לי הוכחות שהם מזויפים,ככה זה בטורקיה...
) פוגים(לא פוגים,נו הדברים עם הצורה המשונה מקרטון)שאחים שלי קיבלו בחטיפים שהם זללו ללא הפסקה בטורקיה(אני כפיצוי על זה שהייתי רק בחדר במלון לקחתי להם את זה ואימצתי לעצמי- טוב, הם לא זקוקים לזה ככה שבקלות הם נתנו לי אותם) כתבות על הדיג'ימון(שהיו מידיי פעם בעיתונים שונים) מדבקות של דיג'ימון לאחי הקטן(בן שש)יש חולצות וגרביים של דיג'ימון אבל זה לא קשור... מלא(ואני מתכוונת מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא)תמונות על דיסקטים והמון תמונות אחרות לגמרי בירוחם עצמו(ואני מתכוונת לקרוב ל10,000 אם כי לאחרונה מחקתי הרבה שלא נראו לי יותר)-אני ממש אוהבת תמונות(רצוי לא מפרקים) כרגע נראה לי שזהו(מה,לא מספיק?
),אבל אני כמובן אשמח אם יהיו לי יותר ולא מזויפים(חלק מהדיסקים היפנים יהיו נחמדים,בובות של אימפמון...)

למעלה