אביזרים לרכב

noar1199

New member
אביזרים לרכב

מישהו יודע איפה ניתן לקנות בזול!!! אביזרים לרכב כגון: רמקול לכריזה, מהבהבים וכו'.

משאז

New member
אספיר בע"מ....

חברת אספיר היא היבואנית שזכתה במכרז המשטרה והיא גם הכי זול (גם ברכש פרטי) ניתן לצפות באתר האינטרנט שלהם למידע נוסף..... דף ראשי/מערכות כריזה והבהוב

אם יש משהו יותר זול...

למה אתה לא רושם אותם

אז ככה:

ב"ה צינוי קודמי ל"פרק" את הקניה למספר חנויות. אני ברכבי לא מחזיק את המשחקים כעת. אם כי הם שוכבים ומחכים ליום שאחליט לחדש פעילות. ישנו קוז'אק פנימי שתולים על סוכך השמש (אדום כחול, עם 2 פליקרים, מאיר למרחק של 150 מטרים בצורה מעולה) אני קניתי דבר כזה במחיר מצחיק לעומת מה שהציעו לי בחנויות. המחיר שביקשו ממני היה 300 דולר. שילמתי 800 ש"ח. לגבי שאר הצעצועים, ברכב הקודם השקעתי בכריזה וכו'. ירד החשק והמוזה מצעצועים. כיום שפועלים זה נטו לבצע את מה שצריך ובלי כל הפוזות מסביב. שבת שלום.

hafifdalil

New member
התשובה יותר מורכבת

אם אתה רוצה ציוד אמין ובזול, אתה לא יכול לרכז את הקניה שלך במקום ספציפי. כלומר, קוז'אק במקום אחד, כריזה במקום אחר. כדאי לדעת בדיוק איזה דגם אתה מחפש ואז לעשות סקר שוק. בכל מקרה, בפחות מ- 2,500 ש"ח, אתה לא תצא אם אתה רוצה ציוד איכותי.

יש כמה יבואנים, לגבי המחיר

אתה צריך לשאול את עצמך לפני הקניה האם שווה לזרוק המון כסף על מערכות האסורות בשימוש, גם כשאתה רשום בתחנה ואו מוזנק ככונן? ע"פ החוק רק למשרד התחבורה יש את היכולת החוקית לרשום ברישיון הרכב את הרכב "כרכב בטחון", דע לך שאם תיתפס נוסע ומפעיל אורות אדומים/כחולים וסירנה אזי אתה צפוי לקבל דו"ח תנועה, אם מה שכתבתי לא מרתיע אותך אז: יש את חב' "אספיר" ממושב משמר השבעה, "ב.רימון" מנתניה, "גל-אור" מת"א, "שמרד" מפ"ת

hafifdalil

New member
תשובה טובה מאוד

רק תיקון קטן, משטרת ישראל היא רשות רישוי בפני עצמה ורכבים שברשותה יכולים להחשב כרכב בטחון ולאו דווקא ע"י רשות הרישוי. בכל מקרה, כל מילה בשובה שלך - זהב !

צר לי לאכזב

אבל - משטרת ישראל היא ממש לא רשות רישוי בפני עצמה. אך ורק רשות הרישוי יכולה להכריז על רכב כרכב ביטחון. אין אישור גורף או לא גורף, לרכב של מתנדב בפעילות ו/או שוטר, להרכיב ברכב מערכת כריזה, זה אסור, נקודה. כריזה מותרת אך ורק ברכב שהוגדר על משרד הרישוי כרכב ביטחון.

goamir

New member
יש לי להציע לך

מערכת כריזה דיגטלית לרכב 100W כולל רמקול
, 3 סוגי יבבות, צופר אויר, מיק, וכניסה נוספת למכשיר במחיר טוב. (היה בשימוש פחות משנה). בנוסף אני יכול להשיג מהבהבים אדום-כחול או כחול-כחול לסוכך השמש באוטו בסביבות 600 ש"ח. אם אתה יכול לארגן קבוצה אפשר יהיה לשפר את המחיר.

noar1199

New member
הודעה ל- GOAMIR

מה לגבי מהבהב כחול-כחול לדש בורד? אתה יכול להשיג? כמה זה יעלה? חוץ מזה תשאיר לי את המייל שלך כדי שאם ארצה אתכתב איתך לא דרך הפורום. נ.ב. אם אקנה זה יהיה במהלך השבוע הקרוב (יש לי עוד מוכר פוטנציאלי)

goamir

New member
תשובה

שלום ל - noar1199 קודם כל האי-מייל שלי [email protected] אני אבדוק לך את העניין של הדש בורד. אני נוסע לסוף-שבוע ואני אחזור רק ביום שני - עד אז לא אוכל לעשות דבר. אם ניתן להמתין - מה טוב. תודיע לי במייל מה לעשות. אמיר

עדכון מהשטח בזמן אמת

ובכן... לגבי הציוד קניתי קוזאק כחול אצל אספיר... עלה לי 500 ש"ח. מגנט לגג ולא קבוע. עוצמה חזקה, לא גדול ומגושם שמקבלים במשטרה אבל יקר. אין אצלם מציאות. הכל יקר לאללה... לכל דבר מוסיפים כמובן גם את המע"מ. את הלדים...אדום כחול על סך השמש ניתן לקנות גם ב-700 שח ואצלם זה עולה משהו כמו 1200 שח. כנ"ל לגבי מערכת כריזה... עולה כ-1300-1500 שח ואפילו יותר. ניתן להשיג גם ב-900 שח. לגבי אישור לנוע עם האביזרים... לי לדוגמא יש אישור לנוע עם הציוד אבל... אך ורק ושוב אך ורק... בזמן משמרת כשאני יוצאת כמשאזור... כלומר קודם כל יש לי אשור מקצין היחידה שהרכב שלי עומד בקריטריונים (רשום על שמי ומבטוח בביטוח מקיף ולא רק צד ג' ופחות מ-8 שנים על הכביש). בזמן שאני נרשמת למשמרת ומשאירה שם את הפרטים שלי אצל ראש המשמרת והם מעבירים את הפרטים לנוגעים בדבר הרכב שלי מורשה לנוע כרכב בטחון לכל דבר. עם סיום המשמרת אין כל אשור לנוע עם הציוד מופעל. זה בדוק וזו תשובה הכי מוסמכת שניתן לקבל. בהצלחה

לאשה-אשה 42 ולשאר החברים,,,

כן משזור לא משזור, זה בכלל לא חשוב ושלא יטעו אותך, אפילו עם את רשומה ביומן , וחתמת ע"ג טופס מיוחד עדיין רכבך איננו רכב ביטחון!!! רק משרד התחבורה ראשי לשנות סטטוס של רכב ל"רכב בטחון" נניח שבזמן נסיעה במהלך משמרת חוקית הפעלת "אמצעים" ועברת ברמזור אדום-האם את משוכנעת במיליון אחוז שלא תקבלי דו"ח? אני משוכנע שתקבלי גם תקבלי דו"ח וגם תיצברי נקודות, ואם חס וחלילה תהיי מעורבת בתאונת דרכים = חבל"ז!!!

למעלה