אבידה

moran.l

New member
אבידה

אבידה

[מוקדש לחדש בחיי, מקווה שתיהפך ישן...) הוא נלקח ממני. בחוזקה. ברשעות. ועוד נטעו בי אשליה, כי בי האשמה. מתאווה אליה מתוך חוסר הכרה רצון שתמלאני אך האומץ התפוגג, אולי תאוותי שגויה. מחשבות שטות בריק אינסופי לא מתחברות אחת לשנייה מנועת דבק ההוויה. חשש מוטבע בכל צעדיי ומרווח האכזבה מונע מלהגיע לרצפה מרחפת מרצון בעצב או שמא מוחזקת מלמעלה, ע``י כבלי הכאב. ל א ע ו ד. מטולטלת. תיק - תק. תיק - תק. מכאן לשם, ומשם לכאן מסע אינסופי חסר מטרה. נטולת תחושה עצמית, אך מהווה אינדיקציה לאחרים כלי במשחק, שאפילו את שמו לא אמרו לי. ל א ע ו ד. החזרת לי אותו א מ ו ן כבר לא מתאווה אליה ת ק ו ו ה נמצאה ה, ואני מבטיחה אחזיר לך, מעמקי ליבי, כגמולך.

dafna l

New member
מורני בוקר נפלא לך

לחוות רגש עד תום כולל חווית עצב כאב ואובדן אך מעל כולן אהבה שימי מבטחך בך האמיני לעצמך וליכולתך תני רק את שאת רוצה לתת אל תצפי לתמורה וכל שיגיע יהיה בחזקת מתנה וכך אפ אחד לא יוכל לפגוע בך יותר ומעל הכל האמיני שמגיע לך הטוב ביותר ואכן כך מגיע לכולנו הטוב ביותר

moran.l

New member
ובזכות כמוך

מ א מ י נ ה. בוקר מצוין, יום נפלא והמון המון אהבה!!! נ.ב. הודעה לי אליך למטה השיר על הבכי הותיר אותי פשוט נפעמת.

tairon

New member
מורני זה לך

עמוק עמוק בפנים בתוך תוכך.. האמון יושב לו בשק בשקא מחכה.. מחכה לאותו אחד שיגיע ואותו אמון יפרח וילבב שוב אל תאבדי תקווה אל יאוש הכאב יתפוגג ויתחלף הכאב יאבד הטלטול יפסק ויחדל הרגש ישוב.. והלב יפעם בחוזקה האמיני בזה

למעלה