אבידה ששווה הרבה כסף - מי אחראי?|תו

אבידה ששווה הרבה כסף - מי אחראי?|תו

קהילת כל הנשמה הסכימה להשאיל את מערכת האודיו שלה למועצה החינוכית של נוער תל"ם שהיתקיימה בחנוכה. הרמקולים חזרו, הדיסק לא! בינתיים הקהילה הספיקה לרכוש דיסק חדש בשווי כמה מאות שקלים, אבל ישנה דרישה שהנוער ישא בהוצאות.האם זו רק האחריות של נוער כל הנשמה?האם זו האחריות של כל חניכי נוער תל"ם שלקחו חלק במועצה החינוכית ונהנו מהמערכת? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים?

../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

האם היה מישהו ספציפי שהיה אמור להיות אחראי על המערכת, או שהיה מדובר על אחריות כללית של כל חניכי קהילת כל הנשמה?

עוד ניסיון עלוב\ ותשלום על מכשיר

רועי יקירי, אם תה מנסה לרמוז משהו, (כמו שאני מכיר אותך) האחריות על המערכת הייתה של כל נוער תל"ם. אני זה שהייתי החוליה המקשרת בין נוער תל"ם לכל הנשמה. בנוסף לכך כל הנשמה (אני מצטער להגיד) מטומטמים, הם ביזבזו כסף על מכשיר שלא ואני חוזר לא עולה מאות שקלים. אני כן חושב שכל חניכי נוער תל"ם שהשתתפו במועצה צריכים לקחת חלק כלשהו בתשלום על הקומפקט דיסק. תודה, יונתן

royelmo

New member
יונתן,

יונתן, ממש ממש לא. אוקיי? אני לא מנסה לרמוז שום דבר. ואני לא מנסה לפעול נגדך. ואני מסכים "שכל חניכי נוער תל"ם שהשתתפו במועצה צריכים לקחת חלק כלשהו בתשלום על הקומפקט דיסק" והם האחראים עליו.

אבידה ששווה הרבה כסף

דבר ראשון לרועי - האם העובדה שמישהו לקח אחריות על ציוד יקר ששירת את כל חניכי המועצה החינוכית מותיר אותו כאחראי הבלעדי לאבידה או לנזק? המצב שיווצר בפעם הבאה הוא שאף אחד לא ירצה לקחת אחריות על כלום! וליונתן - אל תירק לבאר שאתה שותה ממנה. 'כל הנשמה' לא נהגו בטימטום (כלשונך) כאשר קנינו מכשיר חדש. יש לקהילה צרכים גם מעבר למה שנוגע לנוער תל"ם, והקהילה עשתה את החישוב שלה. והאמת היא שניקנה מכשיר מצויין במחיר סביר בהחלט של 720 ש"ח. מעניין אותי לשמוע את דעתם של חניכי נוער תל"ם אחרים, גם כאלה מסניפים אחרים. השאלה היא גם קומקרטית ומתייחסת למקרה שקרה וגם עקרונית - מה אם מחר קהילת הר חלוץ מביאה את המערכת סטריאו שלה לפעילות או כל דבר אחר ונגרם נזק, האם בתור תנועה בהתהוות שמדברת על ערכים כערבות הדדית, שיתוף פעולה ואחריות אנחנו יכולים למשוך את ידינו מהנזק שנגרם (או האבידה) כי זה פשוט לא היינו אנחנו שלקחנו אחריות ישירה?

רויטל,

אם היית קוראת את ההודעה הקודמת שלי (royelmo), היית רואה שאני לא חושב שמי שלקח אחריות, מותיר אותו כאחראי הבלעדי. נתראה ביום שלישי. רועי.

למעלה