אביב כנס לפה...

yair m

New member
אביב כנס לפה...

דיי כבר להרוס כל נושא יש לך המון התנגדויות נגד כולם אתה מדבר שטויות מגיב לכל דבר לא יפה תכבד קצת אנשים אנשים מנסים מנסים ואתה נדחף לכל מקום ואומר הכל בידיוק הפוך בכוונה? דיי!!! נמאסת תפסיק להגיב לכל דבר לא יפה!!! הכוונה שאתה תומך במה שאמרו?! אם הבנת? אבל דיייי!!!!!!

eviv

New member
אני לא ארד לרמה

אני לא נגד כולם אני לא אנטי שום דבר אני מחזיק דעה שהיא לפעמים שונה מהדיעה שלך ותסכים איתי שזו זכותי בקשר לטענה שאני מדבר שטויות ני לא יגיב לך בפורום הזה אתה מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו אני לא אומר שום דבר בכוונה אני מחזיק דעה שלי ולא דעה פיקטיבית שפיתחתי בגלל הדעה שלך ואחרים בפורום אני מגיב לכל דבר בנימוס וביופי רב אבל שוב ם אתה רוצה לדבר איתי על דעתך עלי זה לא המקום האי סי קיו שלי הוא : 143794001 תרגיש חופשי לדבר אישי שם...

mayakol

New member
יאיר, עם כל זה שאני לא מסכימה הרבה

פעמים, אולי כמעט תמיד, עם דבריו של אביב, אני חושבת שאתה טועה ברוב מה שכתבת. מותר לאביב להתנגד, זה אפילו לגיטימי, במיוחד כל עוד יש לו צידוקים להתנגדויות שלו (ויש לו...). אני ממש לא חושבת שנכון לומר שאביב מדבר שטויות (ושוב- למרות שאני לא מסכימה עם מרבית דבריו!) ואני חושבת שהוא חשוב לפורום שלנו. אם יש לך הערה ספציפית אליו- זה מבורך, אבל לא לומר דברים בסגנון של :נדחף לכל מקום... נמאסת... וכו'. גם להעיר צריך בנועם.

LadyTitania

New member
חבר'ה חבר'ה, רגע רגע ../images/Emo22.gif

כמנהלת הפורום, אני מברכת על דיונים וויכוחים. אבל כמו שמאיה אמרה, יש צורה להתבטא. גם אני חולקת על הרבה דברים שאביב טוען. אבל בואו כולנו ננסה לנהל את הדיונים בנחת. כמו שהם נוהלו עד עתה. תודה

יאירי-../images/Emo24.gif

"הוכח תוכיח את עמיתך"- אין פה ציווי אלא להוכיח. להוכיח יפה ובטוב טעם, בהחלט יש צורה להוכיח זה הכל

למעלה