אביב הפקות

אביב הפקות

שלום לחברי הפורום, לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל שווה לשאול.. כמי שיש לו מעט ניסיון בתחום הטלויזיה (ערוץ 2 וערוץ 1) פנו אלי מאביב הפקות והציעו לי לבוא לאודישן. הם די התלהבו והציעו להחתים אותי לניסיון לחצי שנה. הענין הוא שבערך שבוע אחר כך מצאתי בגוגל שרשור בוואלה של הרבה מאוד אנשים שנפגעו מהם. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותם וכן מרוצה מהשירות שקיבל? או שנפגע מהם בדרך זו או אחרת? אני מצד אחד רוצה להאמין שזה כן יקדם אותי אבל מצד שני הספק לא מפסיק לכרסם.. אשמח לשמוע תגובות, הצעות, אם מישהו מכיר סוכנים או חברות הפקה נוספים שאפשר לפנות אליהם. תודה!

היי איתי

תראה, אני לא מכיר את החברה הזו אז אני לא יכול להגיד לך כן או לא. אבל מה שיותר חשוב הוא שתפעיל שיקול דעת. אתה יכול להריץ חיפוש בפורום כי דיברנו הרבה על כללי עבודה מול סוכנויות שאנחנו חושדים שינסו לרמות אבל אני אכתוב לך בקצרה את מה שחשוב לזכור: 1. הרשמה לסוכנות לא עולה כסף. את הרווחים שלהם הם עושים על בסיס אחוזים ממה שמשלמים לך. העבודה שלך היא מה שמביא את הכסף ולכן - לא משלמים לסוכנות גרוש מהכיס שלך, השכר שלהם הוא אחוזים שיגזרו מעבודות שהם יספקו לך. 2. תהיה מאוד ספקן לגבי ההתחייבות שלך אליהם. וזה בנוגע לשני דברים: הראשון הוא הבלעדיות והשני הוא אורך ההסכה ואפשרות לסיום ההתקשרות מצידך. אם אתה מסכים לבלעדיות אתה לא יכול לעבוד דרך סוכנים אחרים ואם אתה חותם לתקופה מסויימת (נניח חצי שנה, כמו שהם הציעו לך) אתה לא יכול לעזוב אותם במשך כל התקופה. הבעיה בזה היא שאם הם לא יעשו את העבודה שלהם (לשלוח לך אודישנים והצעות עבודה) אתה מצד אחד לא תוכל להעזר בסוכנויות אחרות כי אתה מחוייב לבלעדיות ומצד שני אתה לא יכול לעזוב כי חתמת על התחייבות לחצי שנה. בקיצור - צריך לדעת ממה להזהר ולא להתייאש עד שמצליחים. תעדכן אותנו איך הולך.

למעלה