אביב הגיע, ריח אהבה באויר

tullana

New member
אביב הגיע, ריח אהבה באויר

ואני מתבוססת בבדידותי, לא לפה ולא לשם, האיש כנראה יחזור אלינו, אבל בינתיים הבדידות יכולה להטריף את הנפש ואת החושים, איך מתמודדים? ומי אמר שיהיה טוב כשיחזור? מקנאה באלה שהמצב ברור להם, שנפתחה לפניהם דרך חדשה או מחודשת...ההמתנה שוחקת והלב זקוק להרבה יותר ממה שיש.

adam33

New member
הלעלם חוסן?

להיות או לא להיות זו השאלה..אז זה נכון שכעת אתה נימצא במצב ביניים אבל בואי נסתכל בצורה אחרת לפעמים לבן זוג יש בעיה שפוגעת בך לדוגמה : הבן זוג במצב של להרפא ממשהו ואז אתה ממתין עד לרפואתו זה אומר לא לכאן ולא לכאן איני מכיר את המצב אצלך אבל קחי לעצמך קו אדום של זמן..אם אחרי הקו האדום הזה הדברים נשארו כפי שהם למרות מאמצייך אזיי יש להפרד אבל אם יש שינוי של סיכוי הכי קטן אז מן הסתם שווה להשאר עוד קצת במצב זה כי את רואה את התקוה בפתח..

tullana

New member
צודק, ההמתנה לא קלה אבל מקווה

אבל אני מניחה שבסופו של דבר זה ישתלם, מדי פעם הבדידות נראית בלתי נסבלת ושיתפתי אתכם באחת ה"התקפות" אבל אני מניחה שהזמן יעשה את שלו, לא אמתין לנצח זה ברור.תודה.

mika2

New member
מוסיקה

יו, כמה שאני מבינה לליבך. קחי חיבוק - אם זה עוזר, אבל הכי הכי הכי עוזר -מוסיקה !! שימי דיסק אופטימי שאת נורא אוהבת. אחינועם ניני למשל - "החיים יפים" (כן, נשמע דבילי אם שומעים מהדורות חדשות), ובכל זאת, - מוסיקה. תציפי לך את המוח במוסיקה אופטימית, שמחה, ותרקדי. זה עוזר לפרק זמן קצר, משהוא כמו אקמול, אח"כ החום שוב עולה, אבל בסוף מבריאים... איך אני בעצות ? 10 !!! רק לעצמי אני לא יכולה לעזור...

tullana

New member
מתוקה...גם אני ככה, המוסיקה נהדרת

אבל יש בה גם משהו מעורר געגועים, העצה שלך נפלאה ואני מיישמת,תודה.

adam33

New member
יש לי רעיון

באמצע הנקיון( לפסח) תדליקי את המוסיקה שאתן הכי הכי אוהבות ותרקדו עם המטאטא או עם השואב ואם הילדים בסביבה תרקדו גם סמבה אני שאותותו כבר מסיים לנקות הכללל

למעלה