אביב הגיע - פסח בא...

bestofhealth

New member
אחולים חמים ...

לחג פסח שמח ושקט לכלכם, וכמובן הרבה בריאות, גובי

איחולים לחג

שיהיה לכולנו חג מלא שמחה, אור שמש וחום, שיפשיר את מה שקפא ונרדם במהלך החורף הקר... אוהבת, מור

מצטרפת לאיחולים!! חג שמח (וכשר???)

לכולם כאן. שימו לב לשתות הרבה ולהקפיד יותר מהרגיל על אכילת סיבים תזונתיים. זהו חג של בעיות עיכול (בגלל המשפחתיות הצפופה?? - אני תוהה
)

freearth10

New member
פסח הוא חג החופש ../images/Emo118.gifוהפריחה../images/Emo39.gif

מאחלת לכולנו חג שמח והמון פריחות מאוד מוארות מאיה

פריחות לטוב ולרע

אני למזלי טופלתי השנה (אקופנטורה), הכנתי גופי לפריחות ואינני סובלת כמו בכל שנה באביב מאלרגיות , עצבנות, מיגרנות ועוד... מצד שני הכנתי גם את הגינה שלי (חצי שנה מראש) וכל מה שזרעתי התחיל השבוע לפרוח, כמו האפונה הריחנית המדהימה וכמו הורדים והגרניום והאמנון ותמר. חג שמח

אני כבר הכנתי לעצמי תפריטים בריאים

אני כבר התחלתי עם כוננות בריאות לפסח, לדוגמא אני מכינה לעצמי לארוחת הבוקר אורז ללא תבלינים ורק כשהוא כבר מתקרר אז מוסיפה קצת שמן זיית ופטרוזיליה וצנוניות...(ולסירוגין ביצה קשה) זה טעים מאוד ומשביע ומונע מצבים של אכילת דברים טעימים ולא בריאים כמו מצה עם שוקולד וכו..

רפי עשת

New member
מטרת "ביעור החמץ" היתה לגייס עוד

אוכל לביהמ"ק (לשם מסרוהו ושם אכלוהו). לכן - ממליץ לכל אחד לאכול מה שבא לא (פרט ללחם/פיטה, אותם נניח לעת תום הפסח, אלא אם כן נורא בא לכם
). מי שמאמין שהרביים (רבנים הם בטח שלא) צודקים - שימסור להם את ה"חמץ" (חלב שהחמיץ
).

אביב הגיע - פסח בא...

ידידי, חג הפסח , האביב מקושרים ברפואה הסינית לכבד - לפריצת העץ ופריחתו להתחדשות , לצבע הירוק והחי ולטעם החמוץ המעורר .. הפריצה , ההתחדשות - ההתחלות החדשות או בקיצור זרימתו של הכבד תלויה הרבה בנו - בנקיון שעשינו בגופינו -נקיון " לא יסודי" גורם לאלרגיות , חוסר נוחות ותחושות ריגשיות לא נעימות לעומתו הכנת הגוף מראש היינו שיחרור הרעלים והכעסים שתוקעים מהאנרגיות לפרוץ יביאו, כאמור לפריחה ופריצה. אלו היו כמה מילים על פסח ורפואה סינית ... והנה כמה מילים מה
: אני חווה עכשיו תהליכים רבים הקשורים לעבודה חדשה , משפחה , ובריאות וטפו טפו טפו רב החוויות הינם טובות ונעימות , על אף הקשיים הכרוכים בהם, עם זאת זמן אינטרנט ירד ל 0 וכך גם היכולת להשקיע לכן אני אמשיך ואנהל את הפורום בשבועות הקרובים עד למציאת מחליף , וכשימצא כזה , אעביר לו את השרביט ואתפנה לעצמי ולמשפחתי. עד אז אני רוצה להודות לכל הצוות הנפלא שעונה פה במקומי , ושומר על הפורום ועל רמתו. אני מאחלת לכם ולבני ביתכם חג פסח כשר ושמח , חג שיורגש בו הנקיון הפנימי והחיצוני , שתחוו פריצות בתחומים שונים ושהאנרגיות ימלאו אתכם ואת פועלכם. אוהבת , יעל

WhiteBear

New member
חג מלא ברכה ואור, והרבה הצלחה בדרכך

יש כאן כמה שמבינים את הקושי שניהול פורום מעלה (לדוגמא: דוד ואנוכי). כל הכבוד על מה שהשקעת, וכל הכבוד על האומץ להמשיך לפי רצונך. תומכים ואוהבים,
טל (והשאר).

למעלה