אביב גפן ו-7 לילות.

Jagged chaos

New member
אביב גפן ו-7 לילות.

שוב יציאות שמוכיחות כמה הבנאדם מעאפן. חלק מהיציאות: "אני חושב שילדים היום צריכים ללמוד שירה של קורט קוביין"- בז*ן שלי מה יגידו חובבי נירוונה, קורט קוביין הוא היוצר הכי אוברייטד EVER. smells like teen spirit שאמור לייצג את דור ה-X יצא בסוף סתם בלופ ברגע שקוביין אמר למגזין רולינג סטון שהוא כתב את השיר בשביל לייצור שיר מגניב כמו הפיקזיס. עוד שיר שנחשב מופתי אצל קוביין הוא all apologies שהמשפטים שלו בעיקר בנאליים רצח וחריזה מאולצת גרועה כמו "what should i write i don't have the right, what should i say, everyone is gay". למרות שכל אחד וטעמו, אני לא מוצא שום דבר טוב בלהגיד שקוביין הוא איידול הכתיבה שלי. גם השירי "נבואת המוות" שבאנפלאגד כמו where did you sleep last night ו-the man who sold the world, למרות הביצוע הטוב שלהם, הם לא קשורים לקוביין.
על ההמנון: "אני רוצה להלחין את ההמנון..מגיע לנו המנון יותר טוב. הלחן שלו לא טוב, לא קליט, לא עובר גלגל"צ..." האבסורד זה שלמרות שכמה שכולם יודעים שאביב גפן ציניקן, אין דבר שיכול להשמע יותר רציני מהפה שלו כמו היציאה הזאת, בעיקר בגלל מה שהוא הוסיף בהמשך- 'שיר תקווה' שלי הרבה יותר הימנון מההמנון שלנו..." כלומר, ה-2 דקות האלו שהן ניסיון פתטי ושקוף ל-Imagine של לנון (הלחן הלחן...יותר מהמסר). על תופעת זמרות המירי מסיקה: "אני ההפך מהן, אני לא מחפש מאיפה להרוויח.." זוכרים שאביב גפן פעם את ביסלי ובנק פועלים באותו זמן?.. ובסוף גם מכר את "שאתה כאן" לאורנג'?.. הוא ממוסחר תחת. באותה הזדמנות הוא שם את עצמו באותה שורה של ווקאליסטים גרועים/טובים כמו- בראיין מולוקו (פלסבו) טום יורק
ולא, טום יורק נשמע פסיכוטי מהפנט, אביב גפן סתם נשמע גרוע, שלא יחמיא לעצמו. ביורק
שאפילו הכתב הסתלבט עליו ואמר "ביורק היא כישרון ווקאלי יוצא דופן"
טום וויטס
שיש לו קול שנחשב אפילו גרוע יותר מלגפן, אבל טום וויטס משורר גאון ואביב גפן גונב שירים מג'ון לנון..וזו השוואה מבחינתי נרקיסיסטית, כמו שסאם41 יגידו שהם עושים רוקנרול כמו לד זפלין. חפירה חפירה, מה לעשות...אביב גפן JERK לחיים.

העכביש2

New member
מה אתה מדבר שטויות

הבנאדם תותח על שלא שם לא עלייך ולא עליי יוצר מצויין

Jagged chaos

New member
גם מרלין מנסון

לא שם לא עלייך ולא עליי....מה הקשר?.. לא חושב שהוא מצוין,הוא גם לא גרוע, יש לו כמה שירים טובים פלוס אפילו, אבל כתור בנאדם הוא אדיוט. וחצמזה מה יש לדבר שטויות פה, גם אם אתה חושב שקוביין גאון ולאביב גפן יש קול טוב, אתה לא יכול לשנות ת'עובדה ש'שיר תקווה' זה Imagine והקטע עם הפרסומות זה כל מה שהוא עלאק בורח מלהיות...

העכביש2

New member
שמע

לאנשים לא חסרים דעות...גם לך יש בטח יציאות מפגרות וגם לי...ככה זה בחיים...

kobbar

New member
הוא מגלומן קצת, הייתי אומר

ישששששששש איזו מילה פסיכומטרית דפקתי לכם.... חע חע חע חע חע........ מו חע חע חע חע... לא, סתם, ברצינות.... הוא קצת שרוט. סך הכל יש לו 5-6 שירים שאני באמת אוהב, כל השאר לא משהו..... =// "כשאתה כאן" זה שיר שנער בכיתה י"ב היה יכול לכתוב ולהלחין, על מה ההתלהבות מעצמו? פיייכס... Anyway, כל הכבוד שפתחת נושא, כי בזמן האחרון קצת נעדרת מכאן. אני שמח שג'אגד הנהדר כבר לא נעדר.

WhiteShadows

New member
ראיתי חלק מהכתבה ><

עצוב.... -.- "אני חושב שילדים היום צריכים ללמוד שירה של קורט קוביין" פשוט אמירה של ילד מתלהב בכיתה ו'! ואני לא מגזימה... איך הוא משווה את עצמו לטום יורק לעזעזל?! וחשבתי קצת על ההשוואה לביראן מלקו..פעם באמת חשבתי שהקול שלהם דומה מאוד אבל אחרי שהקשבתי לפלסיבו קצת יותר הבנתי שלמרות שהקול שלו קצת צורם הוא יודע איך להעביר אותו בצורה שזה ישמע פשוט מדהים! וגם הלחנים שהוא כותב מתאימים לקול שלו.

Edgar Davids

New member
תשנא כמה שאתה רוצה

אבל היו לו תקופות מצויינות ולא נראה לי שיש ויכוח על זה. אם תשאל אותי כל המוזיקה בארץ ירדה ברמה בשנים האחרונות. מה שנכון שאמרת זה שאין לו קול וזה נכון אבל לאורך השנים יצאו לו כמה פנינות בכתיבה.

חולוני

New member
זוכרים מה אמרתי על אפרת גוש

ועל התנינים בחמת גדר? אז אפשר לצרף אליה גם את אביב גפן.

למעלה