אביב גפן המלך

אוי מיי גאד מי זה

ולמה ניראה לך שנמרוד מחקה אותו.... נמרוד הוא אומן בשם עצמו ואביב הוא אומן בשם עצמו.... מה אתה מנסה לעורר פה מהומה חוצפה!!!!!!!!1 חוצמיזה נמרוד יותר טוב .. ונמרוד יותר חתיך אביב מכועררר למה הוא לבש לרוק עצמאות תחליפת עור המגעילה הז ו איייוווו מי הוא חושב שהוא\!??!?!

../images/Emo54.gifחליפה מגעילה?

היית רוצה להתקרב לרמה של הלבוש יופי וכל דבר אחר שאביב הגיע ויגיע אליו
לילה טוב

מה זה צריך להביע?!

לנימרוד יש את הסגנון שלו ואת המוסיקה שלו והוא בכלל לא מחקה את אביב גפן (שאביב יקח דוגמה מנימרוד אם כבר...) ובמקום לעשות השוואות שטותיות תקשיב קודם לדיסקים של נימרוד ואז תכתוב מה שאתה רוצה!

אין מה להתעצבן-->

אם יש כאלה שחושבים ככה שיחשבו. ואם הם רוצים לכתוב את זה ולהתעצבן שיהיה להם בכיף. נכון, יש המון שחושבים שיש דימיון בקול שלהם. אז מה? לכל אחד מהם יש את המיוחדות שלו. לאביב את השירים שלו. לנמרוד את שלו. זה שונה לגמרי. אני בטוחה שנמרוד לא כותב שירים ושר אותם כי "הוא רוצה להיות כמו אביב גפן המלך" נמרוד מלך בזכות עצמו. ואביב בזכות עצמו.

•GotHika•

New member
סליחה?

אדוני "אביב גפן המלך" אם כל הכבוד לכך שאתה מעריץ בצורה מטורפת את אביב (ואין שום רע בזה) אין לך זכות להיכנס לפורום של נימרוד ו"לרדת" על נמרוד או יותר נכון להביע את הדעה שלך , במיוחד לא בצורה שכזאת. דעתי היא - שאביב גפן אומן מוכשר בכתיבה שלו - אך יש לו כתיבה דיכאונית למחצה ובשירים מסויימים נורא. נמרוד ממש לא מנסה להיות אביב גפן, תאמין לי שהוא מוכשר לא פחות ממנו. חוץ מזה, שמבחינת קול נמרוד עוקף אותו פי 2. אבל חבל לריב כל אחד והטעם שלו. מה שכן נימרוד אומן בשם עצמו ובטח שבטח לא מנסה להיות אביב. יומקסים..

liraz y

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

להירגע בקשה
ומהר
ברור

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הייתי מבינה

את הבקשה שלך אם נימרוד היה מחכה את אביב אבל זה לא ככה :X! נימרוד ממש שונה מאביב. אביב אומן מדהים, אין ספק אבל נימרוד יותר שולט ממנו, ואין ספק שנימרוד לא מחכה שום אומן :X

hodayoyo

New member
נו, באמת..../images/Emo60.gif

לחכות? לחכות????? אם כבר- לחקות, ובכל מקרה... כנראה שנימרוד מאיים עליך ועל המלך שלך אם הגעת לשפל כזה של לבוא ולהודיע ש"אביב גפן ומלך, נמרוד תפסיק לחכות את המלך". נו, באמת...

p p p o o o

New member
מסכים עם כל מה שנאמר...

הודעתך היא מיותרת לחלוטין וחסרת כל משמעות. ילדותית וקטנונית.

קספר4

New member
עזבו אותכם. מה אתם מתעצבנים?!

שילך יעשה ביד וישתוק. אביב זה אביב ונמרוד זה נמרוד.

למעלה