אביב גפן- בלעע!

אביב גפן- בלעע!

מה קורה לילד? אז נכון שאפשר לשמוע אותו צורח בהופעות מדי פעם שהוא סופרסטאר ושכולנו דור מזוין, אבל זה לא כמו פעם. הרי כולם יודעים שהוא יסיים את ההופעה בגירסתו הפרטית הנוכחית לתיקווה- ןלא איכפת לי שהוא חשב לכתוב מולדת חשוכה. ותוסיפו את דנה ברגר- תזכרו שלפני כמה שנים היא שרה עם המכשפות. והמכשפות ז``ל- אין מה לעשות. ואת העובדה שאפילו בייב נחשבת לרוק ישראלי, ואת הדיסק החדש של היהודים- שפשוט לא יוצא [מתי הוא יוצא?], ותראו שכרגע אפשר לקנות את אהבתיהם בתור רוק, ואני שואלת- מה קורה עם הילדים, מה?

חתולית

New member
הומור של גיל 60

לקויה, כדאי שתתחילי לעבוד על סגנון ההומור שלך כי כרגע הוא לא משהו... מי איתי? ואל תגידו ``חתולית די לקטול`` כי זו אמת לאמיתה!

אנחנו

New member
אביב גפן - גדול!!!

שמע אחי אביב גפן גדול, היה גדול, ומקווה שישאר גדול... אם שמעת את כל הדיסק החדש שלו ``יומן מסע`` אז בטח שמת לב שכל השירים שם יפים ( חוץ מאחד או שניים). אבל עדיין הדיסק יפה מאוד גם בגירסת אביב גפן ``הרגוע`` ואוהב הארץ והמולדת. אפשר עדיין להתחבר למוזיקה שלו גם בלי סיסמאות ה``אנחנו דור מזויין`` או ``מי זה שם הולך שיכור זה ראש הממשלה`` או ``הדתיים הורסים פה את כולם`` וכד` אני - 16.5

minimika

New member
תתבגר!

אתה לא חושב שקצת הגזמת? אוקיי אז הוא בן אדם עם תקווה אז מה? אסור? רק שתדע שבלי תקווה אי אפשר לחיות זה פשוט בלתי אפשרי שירים מבטאים את הרגש של הבן אדם הוא יכול לכתוב מה שבא לו כמה שבא לו ולנגן כמה שבא לו. עכשיו הכדור בידך אתה יכול להקשיב או לא זה הכול. בסה``כ אני חושבת שהגזמת זהו! להת`

אביב משעמם [אותי]

בת, אני בת. לא משנה. אביב הבנאדם לא מעניין את הכפכף שלי, דיברתי על הקטע שהוא מייצג. גם פעם היה אפשר למצוא בהופעות שלו מעריצות צורחות ופוגואיסטים מיתלהבים [פחות ממעריצות] וכל מיני ילדי ירח, אבל לכל ``אמן בקנה מידה גדול``, חייב להיות הרבה קהל, ככה שחייבים גם להיות גם מעריצים שיואהבו אותו יותר [ויתלהבו יותר]. עם זה הייתי יכולה לחיות. אבל דיברתי על הדטע של הכניסה הקיצונית לקונצנזוס, לא כולם חייביך להשתייך לקטגוריה של כוכבי נוער שכאלה, אני לא צריכה שאבא שלי יגיד לי שהוא התמתן האביב הזה. שוב, אביב הוא רק דוגמא לעובדה שאני לא ממש רואה שוליים רוקיסטיים שלא מתקיימים מגלגלצ [מות יומת], האמת היא שאם אביב אף פעם לא היה רוקיסט או אליל נוער במובן הקיצוני וכולל ההתאבדויות של המילה, בכלל לא הייתי מזכירה אותו.

למעלה