"אביבית" בעיניים

I Was Hoping

New member
"אביבית" בעיניים

נדמה לי שככה קוראים לזה... מה עושים עם עין מציקה, נראה כמו שעורה אבל לא, ובכל זאת יש "ראש" לבן והעיניים מגרדות מאוד מאוד?

0 אור 0

New member
כמה דברים

אם יש את התנאים לכך - לשטוף עם הרבה מים ולספוג עם טישו נקי - הרבה פעמים הגירוי מגיע מאבק רגיל או מאבקני צמחים. להיות צמודה תמיד לטיפות סטילה (יש גם את אלו של קופת חולים אבל לי הן פחות עוזרות) לעשות קומפרסים פושרים או קרים עם תה קמומיל. לבדוק באיזה מוצרים קוסמטיים את משתמשת - לפעמים החלפה של קרם עיניים, או אפילו מעבר זמני לאלוורה טהור בלבד עושה את ההבדל (אני לא מתאפרת בגלל הרגישות בעיניים - אבל למוצרי איפור צריך לשים לב במיוחד).

I Was Hoping

New member
זה לא לי...

זה לגבר, שחשוף המון לאבק ונסורת
מתארת לעצמי שזה לא מועיל במיוחד... תודה רבה רבה

0 אור 0

New member
האמת שאם הוא מאד רגיש לאבק יתכן

שיצטרך באיזה שלב להחליף מקום עבודה - בינתיים לעצות שכבר נתתי (שטיפה במים וטיפות סטילה) אוסיף שתיים: משקפים (אם אפשר משקפי מגן, אבל אפילו משקפי שמש עוזרים במניעת חדירת חלק מהאבק לעיניים), והדבר השני זה הימנעות מחשיפה לשמש - הצירוף של אבק בעיניים עם שמש מסנוורת הוא הרסני, אם העבודה היא בחוץ כדאי לחבוש כובע מצחיה לבן (מצחיה גדולה שתגן טוב על העיניים ) וכאמור משקפי שמש. ברגע הגירוי מאד חזק, מייד לשטוף את העיניים , לשים טיפות ולנוח קצת בצל עד שהעיניים נרגעות.

למעלה