אביבה שלום

אפרת6

New member
אביבה שלום

אביבה תודה לגבי העצות לצביעת הבית. יש לי עוד מספר שאלות לפני הכניסה לבית... איזה צבעים יתאימו לחדר הילדים של בני שנולד ב-14.06.2003 החדר ממוקם בצד הדרום מזרחי.(ראש המיטה יפנה לכיון דרום והמיטה לאורך הקיר המזרחי - בהתאם ליחסים שבין הדלת לחלון זה הכי נכון) ואיזה צבעים יתאימו לחדר שינה שלנו ת.לידה שלי 6.10.76 ושל בעלי 13.12.72 תודה תודה אומנם בשלב השיפוץ של הבית לא התחשבתי בעקרונות הפנג שואי מחוסר הכרות וחוסר מודעות אבל עכשיו לפני הכניסה לבית בעוד שבועיים אני מנסה לשפר...

בוקר טוב

לחדר הילד - לא יודעת לגבי היחסים של הדלת חלון... צד דרום אינו מומלץ לילד לשינה... הגוונים הם כחולים ירוקים וילונות עם פסים אנכיים. זיכרי שחשוב שבחדר יהיו כל הצבעים. לגביכם - מהו מיקום/כיוון חדר השינה שלכם?

אפרת6

New member
אביבה צהרים טובים

יש לנו שני חדרי שינה: חדר דרום מזרחי (חלון לכיוון דרום, דלת לכיון דרום) וחדר צפון מזרחי (יותר מזרח מצפון) - חלון לכיון מזרח ודלת לכיון מזרח. בשני החדרים הדלת והחלון אינם ממוקמים זה מול זה בקו ישר. היכן רצוי שיהיה חדרו של הילד והיכן חדר השינה שלנו? תודה רבה

אפרת יקרה.

לא אוכל לתת לך יעוץ מקצועי ואמין מבלי לראות את הדברים בעיניים...יש עוד המון דברים להתחשב בהם מהרבה אספקטים מעבר לכיוונים, תאריכי לידה ושירטוט הבית. זה לא כל כך פשוט ויש לבחון את הדברים בצורה מאוווד עדינה וממוקדת. כשאת מבקשת צבעים ומיקום כללי, אני יכולה לתת אבל זה ממש לא "יעוץ" מקצועי. את זה אני עושה רק כשאני נמצאת במקום. אני יכולה מאוד להשתדל אבל...לא ממליצה לך לעשות את הדברים בדרך הזאת. אם זה חשוב לך, ואת רוצה בכיוון הפנג שואי אז את מוזמנת למסרים להמשיך איתי את ההסברים. העצות באינטרנט הן כלליות ולא ממוקדות. אי אפשר לעשות את הדברים "כמו שצריך" דרך האינטרנט. גם חיבוק באינטרנט הוא חיבוק באינטרנט... חיבוק בחיים הוא משהו אחרי לגמרי... מקווה שאת מבינה...

אפרת6

New member
אביבה תודה רבה

תודה רבה על העזרה אשמח לקבל המלצה על יועץ/ת פנג שואי (הבית באזור טבעון) לשאלות קטנות (עכשיו אני מבינה מה הן), אכנס לפורום..... אפרת

למעלה