אביבה שלום

אביבה שלום

אחרי שנואשתי מפורום פנג שואי באתר אחר אני מנסה כאן. יש לנו בעיה בזוגיות, יותר נכון אנחנו על סף פרידה . לפי ייעוץ שקיבלתי בפורום ההוא ייעצו לי להדליק נירות אדומים בצד הדרום מערבי של הסלון מכיוון שחלק זה חסר בבית (לפי הבנתי החלק של הזוגיות) . זה היה לפני שההחלטה נפלה. האם זה היה אמור לחזק את הזוגיות ? מה אני יכולה לעשות היום כדי להציל את מה שעוד קצת נשאר אני מצרפת שרטוט של הבית . ומציינת את צבעי החדרים - סלו- אדום / בורדו , חדר שינה - ירוק פסטל, חדר עבודה - צהוב בהיר, חדר אורחים - כחול בהיר, כל שאר הבית - לבן / אופוויט..... אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה

אופטימית יקרה ../images/Emo140.gif

נסי לשמור עוד על האופטימיות....אולי זה יקרה בכל זאת מהסתכלות על השרטוט במהירות אני רואה שלושה דברים: כניסה לבית מצד דרום... וחדר שינה בצד דרום... וסלון בצבע אדום בורדו... הצבעים שציינת בבית אינם ממתנים את ההשפעות של הכיוונים שישנם כניסה מצד דרום עלולה להוביל למה שאת מספרת. הציבי כד חרס נמוך מלא בפחם בכניסה ליד הדלת מבפנים כדי להתחיל משהו כדי למתן את חדר השינה השתמשי בגוונים חוורים של צהוב או סגול, עציצים מחרס, או פסלים מחימר בורדו בסלון...מממממ.... הוסיפי מתכות, כדי מתכת, קישוטים מנחושת, כריות בגווני אדמה נסי לראות על מה אפשר לוותר מהגוונים של אש, ולהוציא אותם בשלב זה כדי למתן את האנרגיה מקווה שזה יעזור אביבה

yaeliru

New member
אפשר גם

אם תצרפי את תאריכי הלידה של שניכם, ואת שעות הלידה, יהיה אפשר לראות את נקודות החיכוך שלכם בבית ובחיים. יכול להיות, שהשינויים בבית שהציעו לכם כלל לא מותאמים לכם באופן אישי. דבר נוסף, ראיתי שבחדר בשינה ישנם שני ארונות עם מראות עליהם. זה מאד לא מומלץ ובתנאים מסויימים יכולים לעורר בעיות בין בני זוג. האם אפשר "לנטרל" אותן? (לכסות, לצבוע או להוריד) יש לשים לב לחלקים חסרים ובולטים במבנה הבית. האם הציור שצירפת מדוייק מבחינת קנה מידה? קצת קשה להבין מהציור, אבל נראה כאילו חלק 2 חסר (איזור האמא), ואיזור 6 בולט (איזור האבא). במקרה כזה, יכול להיות שהאשה תרגיש לא טוב בבית, או שסמכותה בבית קטנה. מצד שני זה יכול להופיע כעודף ביקורתיות, עודף שליטה בבית מצד הגבר.

הי yaeliru

התאריכים שלנו - שלי 23/12/74 שעה 18:05 שלו - 20/05/70 שעה לא ידועה לצערי . לצערי גם לא ניתן לנטרל את המראות ..... השרטוט לא נכון ב - 100% מבחינת קנה מידה אבל זה נכון שחלק 2 - האמא חסר וחלק 6 - האבא בולט . אולי עכשיו בכל ברור בהתנהגות שלו (עודף ביקורתיות, עודף שליטה בבית מצדו) תודה על העזרה לשתיכן.

yaeliru

New member
בואי נחזק אותך בבית

אני מצטערת לשמוע שצדקתי בקשר לשליטה של הגבר בבית. לפי מה שראיתי, את שייכת לאלמנט אדמה והוא למתכת. וזה רק מדגיש יותר את השליטה שלו. אז בואי נראה מה אפשר לעשות: קודם כל, רצוי שנחזק את איזור האמא שחסר בבית. כלומר, דרום מערב. בחדרים משמעותיים בבית (סלון, חדר עבודה, חדר שינה) תוסיפי אלמנטים של אש ואדמה. למשל: נרות, צבעי אדום, כתום, צהוב, ורוד. אפשר גם צבעי אדמה. לשמור על צורות משולשות ומרובעות. נרות, קטורת, אלמנטים המייצגים בעינייך זוגיות כמו, זוג ציפורים, זוג ברווזים וכו'. בנוסף, נסי להפחית אלמנטים של מתכת בבית. פחות צורות עגולות, פחות גווני לבן/אפור/כסוף/זהב. נקווה שזה יעזור. בקשר למראות, באמת אנסה לחשוב על פתרון, שיהיה לך יום נפלא, יעל

למעלה